Dmitry Gramm va cânta în duet cu Grigori Leps

Tânărul interpret Dumitru Şlapac, cu numele de scenă Dmitry Gramm, va lansa în februarie în cluburile din Moscova o piesă nouă în duet cu vestitul cântăreţ rus Grigori Leps. Este vorba de piesa „Koroleva Snov” (Regina Viselor). Deşi Grigori Leps are un program foarte încărcat, cu ajutorul producătorului Igor Deseatnikov, va înregistra piesa în zilele următoare.
Primii paşi în showbizul rusesc
Dmitry Gramm a plecat la Moscova acum doi ani pentru a-şi încerca norocul în showbizul rus. În scurt timp, i-a cunoscut pe cei mai faimoşi producători şi interpreţi din capitala Rusiei. Pe moment, colaborează cu Fondul Cultural „Dolghi Nashi”, preşedintele căruia este vestitul producător şi afacerist Victor Baturin, producătorul unor artişti ca Filip Kirkorov, Ani Lorak, Dmitri Koldun, Alexa ş.a. Tot în Moscova, l-a cunoscut şi pe Andrei Aspidov (DJ ORL), care este foarte cunoscut prin colaborările fructuoase cu Sofia Rotaru, Cristina Orbakaite, Avraam Russo, trupa „REFLEX”  Paul-Van-Dyk, Dj BOBO ş.a.
A avut succese şi în Chişinău

În Moldova, Dmitry Gramm a cântat în duet cu Livia Ştirbu, fiica cunoscutului compozitor şi producător Liviu Ştirbu. Într-un singur an, duetul a fost numit cel mai bun debut al anului 2007  şi cel mai bun duet de un ziar de limba rusă.
Schimbarea numelui a fost o condiţie a producătorilor
Deşi îi place numele Dumitru Şlapac, tânărul interpret din Chişinău a fost nevoit să îşi schimbe numele la sugestia producătorilor. Acum este Dmitry Gramm şi mărturiseşte că publicul îl ţine minte foarte bine. Toate piesele noi pot fi ascultate pe site-ul oficial al interpretului www.grammstar.com.
În septembrie 2009, în clubul „Metropol” din Moscova,  Dmitry Gramm şi-a lansat primul CD cu numele „Best Covers”. În mai 2010, interpretul moldovean planifică lansarea tot la Moscova a primului album al proiectului „Dmitri Gramm” şi primul videoclip.
Silvia GHIAUR
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)