Disfuncţie erectilă? Atracţie sexuală scăzută?

Dereglările sexuale nu mai constituie în ultimul timp un subiect jenant. Mai ales că acestea pot fi vindecate. Dar ce înseamnă de fapt aceste tulburări? Disfuncţia erectilă, scăderea libidoului, ejacularea precoce – toate fac parte din dereglările sexuale. Această problemă a devenit deosebit de actuală în ultimele decenii, când longevitatea vieţii a crescut şi a apărut necesitatea de a prelungi durata vieţii sexuale.

Cauzele disfuncţiilor sexuale sunt diverse: factori sociali (ecologia, fumatul, alcoolismul ş.a.), factori psihologici (stresul, depresii, surmenajul psihic şi emoţional, jena), factori fiziologici (vârsta, retenţia îndelungată, afecţiuni dobândite şi ereditare). Persoanele cu asemenea disfuncţii se intimidează însă să consulte medicul specialist.

În ultimii ani, pe piaţă au apărut o sumedenie de preparate destinate stimulării libidoului şi erecţiei. Însă majoritatea din acestea au efecte imediate, durată limitată şi efecte nefaste asupra sănătăţii. În farmaciile din R. Moldova a fost pus în vânzare preparatul farmaceutic „Tribelus”, fabricat din extrasul unei plante medicamentoase Tribulus terrestris.

Tribelus este un mijloc sigur, eficient şi uşor de utilizat pentru tratarea dereglărilor sexuale masculine. Tribelus contribuie la creşterea calităţii vieţii sexuale masculine, reglarea comportamentului sexual, la apariţia interesului faţă de activitatea sexuală, creşterea energiei sexuale şi menţinerea unei erecţii stabile în timpul actului sexual. Preparatul are un efect benefic asupra întregului organism. Tribelus contribuie la producerea testosteronului, mărirea rezis­tenţei şi capacităţii de muncă la bărbaţi, îmbunătăţeşte mobilitatea fizică şi capacitatea de reacţie.

Acestea nu sunt unicele proprietăţi ale Tribelus. Concomitent cu îmbunătăţirea funcţiilor sexuale, Tribelus scade nivelul colesterolului în sânge, îmbunătăţeşte funcţia sistemului cardiovascular şi are o acţiune diuretică.

Important este faptul că bărbaţii de vârstă înaintată pot utiliza „Tribelus” concomitent cu alte medicamente. Tribelus se administrează de 2 ori pe zi, câte 3 capsule, în timpul mesei sau după masă. Pentru un efect maximal, e necesară administrarea în decurs de 75 de zile, fără întrerupere, ceea ce cores­punde unui ciclu de spermatogeneză la bărbaţi. Administrarea neîntreruptă contribuie la restabilirea erecţiei fiziologice şi duce la o viaţă sexuală mai bună.

Linia verde: 078870870. Apel confidenţial

Tribelus – pentru o viaţă sexuală mai bună!

Înregistrat la Agenţia Medicamentului a Ministerului Sănătăţii nr. 14214/25.05.2009

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)