Directorul SIS Mihai Balan: Întregul personal al Consulatului din Istanbul este implicat în acte de corupţie

veaceslav-filip_consul-general

Foto: http://www.istanbul.mfa.md/echipa-consulatului-md/

Consulul general al R. Moldova din Istanbul a fost reţinut. Consulul general al R. Moldova din Istanbul este bănuit că perfecta ilegal permise de şedere pentru persoane de origine arabă, scrie jurnal.md.

Consulul general al Republicii Moldova din Istanbul, Veaceslav Filip, a fost reţinut aseară pe Aeroportul Internaţional Chişinău, în jurul orei 22:00. Potrivit reprezentanţilor Procuraturii Generale, consulul este bănuit că perfecta ilegal documente de şedere în R. Moldova pentru străini. Schema era coordonată cu mai multe persoane de etnie arabă, care se aflau la Chişinău. În schimbul actelor, oficialul era remunerat cu sute de dolari. În context, directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate, Mihai Balan, a declarat că întregul personal al Consulatului din Istanbul este implicat în acte de corupţie.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)

 • Anica dela Cetatea Soroca

  Și asta e oare principala investigație SIS-tematică
  după FRAUDAREA ALEGERILOR ?
  Cumpărarea voturilor DONDONISTE de ce nu sunt cercetate ?
  Acest moldo-turc englezist arestat e doar un pion mic din tot SIS-temul MAFIOTIC de la Vârful Ne-Văzut mafiotic din Chișinău pentru a deturna atenția noastră de la FRAUDARA ALEGERILOR!

 • Jora

  Ahoooo Plaha, curețenie și în Turcia, normal așa! Dar mai trebuie aici la modova nu te extinde așa de tare, la uni acum le crapă nasurile!

 • Patrick

  #curățareagenerală a lui Plahotniuc văd că nu se referă doar la funcționarii din interiorul statului..