Directorul Gimnaziului-internat nr.3 a fost implicat în scheme de traficare a minorilor încă în 2009

Un om de afaceri din capitală și directorul Gimnaziului-Internat nr. 3 au fost reținuți pentru trafic de copii. Potrivit oamenilor legii, directorul gimnaziului, Igor Sandler, ar fi organizat întâlnirea unui om de afaceri cu un elev, care a fost ulterior abuzat sexual. Omul de afaceri îi oferea cadouri scumpe, îl plimba prin oraș prin locuri de agrement, iar după o perioadă a închiriat un apartament în care s-a mutat împreună cu victima. Procurorii spun că după ce s-au mutat în apartament, suspectul ar fi abuzat de minor, scrie unimedia.info.
Directorul gimnaziului mai este suspectat de tortură și de altratare a elevilor din această instituția de învățământ. Bănuiții au fost arestați pentru 30 de zile și riscă închisoare de până la 20 de ani. Procurorii oferă detalii despre reținerea directorului unui gimnaziu din capitală, bănuit de trafic de copii.

Canal 2 trasmite că, în urma investigațiilor, s-a aflat că managerul era implicat în scheme de traficare a minorilor încă în 2009. Potrivit presei, în instituţia pe care o conduce Sandler ajungeau deseori copii ai străzii sau minori din familii sărace. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenție pe viață. Cu mai multe detalii vom reveni.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)