Dianna Rotaru către moderatorii „Ora de ras”: „Îmi place să fiu criticată!”

Interpreta a devenit ţinta cârcotaşilor de la „Ora de ras”, Jurnal TV. Constantin Cheianu şi Anatol Durbală au „ras-o” pe Dianna din cauza „perlelor” rostite în timp ce prezenta semifinalele şi finala Eurovision 2010.
Contactată de „apropo”, Dianna ne-a mărturisit că s-a amuzat copios când a văzut emisiunea „Ora de ras” şi recunoaşte că a făcut multe bâlbâieli din cauza ritmului în care prezenta, dar nicidecum a emoţiilor.

„Îmi place să fiu criticată pentru că sunt autocritică. Nu mă deranjează. Nu m-am supărat pe ei, nu am pentru ce. Critica reprezintă un avantaj pentru artist. Altfel, n-ai putea fi în vizorul publicului. Lumea e cea care consumă tot felul de informaţii, bârfe şi tot lumea e cea care te place sau nu. Perluţele de la Eurovision au fost originale, am profitat din plin de libertatea scenică de care am avut parte, cu glume, zâmbete şi dialoguri improvizate ad-hoc. Apropo, toată ziua scap câte o bâlbâială sau, mai bine zis, câte o perlă. De fapt, ele ne fac să râdem cu poftă”, ne-a declarat interpreta, precizând că s-a simţit flatată să lucreze în echipă cu Dan Manoliu.

Lena Negru

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)