Dianna Rotaru a schimbat Eurovisionul pe silicoane

Solista trupei „Provincialii”, Dianna Rotaru, vrea să-şi pună silicoane. Deşi peste hotare vedetele apelează frecvent la o mărire de sâni, celebrităţile din R. Moldova sunt mai conservatoare la acest capitol.
Dianna va deveni prima interpretă care va apela la implanturile cu silicon. Interpreta a mers deja la un medic din România pentru o consultaţie şi, după ce a aflat ce riscuri îşi asumă, trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2800 de euro. Pentru a economisi, artista a decis ca, în acest an, să nu participe la preselecţia pentru Eurovision, concurs ce i-ar afecta serios bugetul.
„Am consultat un medic din Focşani, însă am aflat că la Bucureşti intervenţia costă mai mult, aproximativ 4000 de euro. Ideea a venit din partea unei prietene de la Focşani. După intervenţie, voi avea nevoie de un corset special care să-mi menţină forma sânilor. Am consultat un medic, deoarece există unele detalii pe care trebuie să le cunoşti înainte de a face acest pas. Nu ştiu cum voi suporta, pentru că întotdeauna mi-a fost frică de seringi, bisturiu şi medici. Ţin minte că la prima vaccinare, medicii au început să cânte pentru a-mi sustrage atenţia”, ne-a declarat Dianna, precizând că zilele acestea îşi va însoţi amica la o operaţie de implanturi cu silicon, după care va face şi mult-râvnita schimbare. „O voi însoţi pentru încurajare, dar şi pentru propria convingere. Dacă merită, următoarea sunt eu”, spune interpreta.
Solista „Provincialii” nu îşi doreşte sânii Pamelei Anderson, dar un pic mai mari decât îi are în prezent tot n-ar strica.
Lena NEGRU
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)