Dianna Rotaru: „Nu sunt la dispoziţia nimănui”

Dianna Rotaru, deşi este în relaţii foarte bune cu „Provincialii”, unde a fost solistă timp de doi ani, a refuzat un contract pe un termen de cinci ani. Solicitată de JURNAL, Dianna a declarat: „Nu vreau să fiu la dispoziţia lor când vor ei, nu sunt la dispoziţia nimănui”.

Dianna ne-a explicat că nu s-a certat cu ei niciodată, aceştia au felicitat-o de ziua ei care a avut loc pe 29 mai. Pur şi simplu, colaborând cu ei mai departe, trebuia să facă naveta foarte des, însă ea face bani destui şi în Moldova. Actuala solistă a trupei „Provincialii” este Aliona Triboi, fosta colegă a Diannei.

„Este o fată bună, ascultătoare şi muncitoare”, spune Dianna. Trupa „Provincialii” s-a înfiinţat în 2001 la iniţiativa lui Ionuţ Ungureanu şi Eugen Radu (clape). În 2003, trupa lansează primul album, „Un minut”.

În 2009, a venit o schimbare aproape radicală de stil şi a formulei trupei. „Provincialii” îşi schimbă pentru noul album, „Chitara Maiţa”, imaginea şi sound-ul, atrăgând alături de formula veche încă două soliste, Tania Jacot – solist vocal şi Diana Rotaru – solist vocal, dar şi patru virtuoşi instrumentişti, toţi foşti profesori la Conservatorul din Chişinău.

„Mă simt împlinită că am reuşit să realizez multe”

Dianna Rotaru a împlinit pe 29 mai 22 de ani. La acestă vârstă, spune că a reuşit să facă de toate. „Mă simt împlinită, deoarece am reuşit să realizez multe. Mi-am dorit de mică să fiu actriţă, interpretă, profesoară şi iată că am reuşit. Mi-am dorit să ajung să fiu cunoscută în România şi, prin intermediul trupei „Provincialii”, am ajuns”, spune interpreta.

Dianna, împreună cu Jucătorul şi Pasha Parfeni, care au fost omagiaţi pe 29 şi 30 mai, şi-a sărbătorit onomastica într-o staţiune de la Ghidighici. La sărbătoare au fost prezenţi atât prieteni şi cunoscuţi, cât şi colegi de breaslă ca Adrian Ursu, Ionel Istrati, Cristy Rouge, Ian Onică ş.a. Toate cheltuielile le-au suportat cei trei omagiaţi. Cei prezenţi la sărbătoare au avut ocazia să se scalde în piscină şi să se distreze la maxim.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)