Dezvăluiri uluitoare despre academia lui Inter

Martin Bengtsson, fost jucător la academia lui Inter în 2004, povesteşte lucruri înfiorătoare despre perioada petrecută la Milano. Acesta a încercat să se sinucidă, din cauza rigurozităţii impuse de antrenori. „Am încercat să găsesc o lamă de ras şi să-mi tai venele de la încheietura mâinii. La acea vreme, mă simţeam incredibil de rău. Nu eram eu, auzeam voci, îmi pierdusem simţul realităţii”, povesteşte Martin.

Suedezul oferă câteva detalii uluitoare şi despre activităţile puştilor de la academie. „Cât timp am fost în cantonament, câţiva jucători au fumat marijuana pe balcon. Antrenorii au aflat şi au pedepsit toată echipa, deşi eu nu aveam absolut nicio legătură cu asta. Câteva luni am fost complet lipsiţi de libertate. Ne puteam deplasa doar la Milano. Senzaţia era că sunt într-o închisoare”, a mai spus Bengtsson, într-un interviu pentru Radio BBC.

Suedezul a renunţat la fotbal după acea perioadă tristă petrecută la Inter, iar în prezent cântă într-o trupă punk şi speră să publice măcar o carte.