Detoxifiază-ţi organismul după masa de Paşti

By Editor

Mesele copioase de Paşti, îngreunează digestia şi afectează buna funcţionare a organelor interne. După orice exces alimentar avem nevoie de o cură de detoxifiere.

Iată o metodă de restabilire a echilibrului intern:

În prima zi, dimineaţa se consumă doar un iaurt. Până la masa de prânz puteţi consuma o salată de legume proaspete sau două fructe proaspete.

La prânz puteti consuma doar un bol de supă/ciorbă de legume, fără carne. Până la cină aveţi voie doar fructe şi legume crude (salate). La cină veţi consuma din nou o supă/ciorbă de legume.

Nu aveţi voie cereale, pâine sau alte alimente în afară celor specificate, puteţi folosi sare, ulei şi piper la salată. Consumaţi minim doi litri de apă. Nu aveţi voie alte lichide, nici cafea.

În următoarele trei zile, dimineaţa se consumă un iaurt. Restul zilei se consumă doar legume crude, fără alte condimente, fără ulei, puteţi pune doar sare. Se bea doar apă, recomandat peste doi litri pe zi.

Puteţi avea câte mese doriţi, cu condiţia sa consumaţi legumele în stare crudă.

Sursa: diaspora.moldova.org

The following two tabs change content below.
Jurnalul Natiunii

Jurnalul Natiunii