Detalii erotice pe tapetul unei grădinițe din Chișinău

 

Pe rețelele de socializare circulă o fotografie ce prezintă o femeie fluture aproape goală despre care mai mulți părinți susțin că ar fi vorba de o imagine de pe pereţii holului Grădiniței nr. 199 „Lăstăraș” din capitală. Am solicitat opinia directoarei acestei grădiniţe, care ne-a comunicat: „Pe moment, în IP șc. pr. grădiniță nr. 199 nu există asemenea tapete”, se menţionează în răspunsul Ianei Ceaușceac, managerul acestei instituţii. Totuși, părinții insistă, precizând că acest tapet există de câțiva ani în holul instituției.

„Tapetul e la grupele bugetare, în hol!”, „Vineri era la sigur!”, „Era chiar lângă grupa noastră, apăruse în ultimul an de frecventare a copilului nostru”, susțin mai mulți părinți. Grădinița nr. 199 „Lăstăraș” a fost locul mai multor scandaluri în ultimii ani. Părinții spun că în această instituție există grupe bugetare și private unde se achită lunar câte 1.400 de lei.

Mai mulți părinți care au copii în grupele private ale acestei instituţii s-au plâns vara trecută că au găsit gândaci în dulapurile copiilor și la bucătărie, iar administrația i-a acuzat pe părinți de trucare a fotografiilor.

În 2012, părinții care plăteau o taxă în valoare de 75 de euro pentru orele suplimentare s-au plâns că nu văd rezultatele acestor ore, refuzând să plătească acești bani. Administrația instituției însă i-a amenințat cu rezilierea contractelor.

The following two tabs change content below.