Design agresiv. Cum va arăta Dacia 1300

Dacia 1300 anului 2014, conceptul are la bază clasica Dacia 1300 produsă la Mioveni in anii `70. Idee a fost concepută și realizată de Alex Maris, student în cadrul secției de Design Industrial la Universitatea Transilvania din Brașov, scrie 4tuning.ro.

sfsdf Mașina are dimensiuni generoase, cca 5,1 metri lungime și 2 lățime. Design-ul exterior este agresiv cu linii de caroserie foarte pronunțate dar păstrând în același timp aspectul clasic. În interior, bancheta spate lipsește și mașina este transformată într-una cu 4 locuri.

Pentru designul bordului, tânărul a optat pentru liniile originale, fapt care aduce aspectul interior al mașinii la standardele zilelor noastre.

„2014 Dacia 1300 Concept are la bază clasica Dacia 1300, produsă la Mioveni în anii `70. Am păstrat toate elementele de pe mașina originală: grilele, elementele cromate, forma farurilor și a stopurilor, amplasarea bușonului de benzină, chiar si jantele, și le-am îmbinat într-o mașină nouă, mașina care și-ar dori să se plaseze în clasa de lux, printre modele ca Audi A7, Mercedes S-klasse, ajungând chiar la Porsche Panamera”, spune designerul conceptului, Alex Maris.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)