Demnitarii îşi bat joc de copiii noştri

carolinaNu destul că am fost furaţi, minţiţi, batjocoriţi, cei de la guvernare continuă să ne înjosească, şi din nou cel mai mult au de suferit copiii. A fost votat în două lecturi bugetul de stat pentru 2016. Cine şi-a luat cei mai mulţi bani? Guvernul şi Parlamentul, care şi-au alocat 2 milioane de lei pentru îmbunătăţirea regimului de pază în clădirea executivului, iar la Parlament vor merge 26 de milioane de lei pentru reparaţia edificiului.

Cei mai puţini bani sunt alocaţi pentru spitale, şcoli şi grădiniţe. Lăsaţi, domnilor Candu, Ghimpu, Lupu, Diacov, Voronin, Leancă, Dodon, Deliu, doamnă Ivanov, Palihovici, Rădvan şi restul deputaţilor, că părinţii sunt buni de plată şi vor repara sălile de clasă şi grupele în grădiniţe, vor procura bănci şi scaune, paturi şi saltele, detergenţi, rechizite, jucării, veselă, perdele şi chiar apă potabilă.

Voi aveţi nevoie de pază, de comodităţi, lux, maşini de serviciu, salarii grase, pază de corp, călătorii pe bani publici, iar copiii pot să doarmă şi pe paturi de sârmă, să se spele cu apă rece, să mănânce te miri ce, că doar nu-s în buget bani şi pentru ei! Chiar nu vă e ruşine? E plină RM de şcoli, grădiniţe, spitale care stau să cadă, iar Dvs. reparaţi Parlamentul!

Drumurile sunt ca după război, iar Dvs. aveţi nevoie de securitate! De cine vă temeţi, voi, 101 nesimţiţi? De copiii acestei ţări? Sunt copii care mănâncă unt, carne şi alte bunătăţi doar de sărbători, alţii nu au cu ce se îmbrăca. Mai rău, sunt copii care nu şi-au văzut părinţii de ani buni, deoarece aceştia sunt plecaţi la muncă peste hotare pentru a vă umple vouă buzunarele. Obrazul vostru e gros şi mai sunteţi muţi, chiori, surzi când bătrânii acestui stat se vaită că pensia le ajunge doar pentru câteva zile de mâncare. Atunci când veţi hăli caviar pe o insulă exotică şi veţi bea băuturi fine, să vă amintiţi de lacrimile copiilor şi bătrânilor noştri pe care îi nenorociţi!

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)