Decesul militarului strangulat, investigat de Procuratura Militară

Procuratura militară Chişinău a dispus marţi, 13 iulie, începerea urmăririi penale în cazul decesului militarului în termen al unităţii militare 1001, care a fost găsit strangulat pe teritoriul unităţii militare în noaptea de 12 iulie, scrie jurnal.md.

Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale, procurorii verifică mai multe versiuni, inclusiv determinarea la sinucidere. La 4 decembrie 2009, militarul de 21 de ani a fost încorporat în serviciul militar în termen de Secţia administrativ-militară Rezina şi repartizat pentru satisfacerea serviciului militar în Batalionul nr. 3 al unităţii militare 1001, dislocat pe str. Testimiţanu 31, din capitală.

Luni, 12 iulie, caporalul a fost numit în serviciul de patrulare pe teritoriul Batalionului, în intervalul orelor 19.30–22.30. În aceeaşi seară, în jur de ora 23.45, acesta a fost găsit strangulat. Medicii de la urgenţă au constatat decesul caporalului.

Procurorii efectuează acţiuni de urmărire penală în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au provocat decesul militarului.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)