De Sfântul Valentin, mii de tineri şi-au declarat dragostea la Shopping MallDova

Cel mai cunoscut mall din R. Moldova – Shopping MallDova – a găzduit duminică, de Sfântul Valentin, sărbătoarea dragostei. Mii de tineri şi-au făcut declaraţii de dragoste şi au cumpărat unul altuia cadouri originale la preţuri accesibile – flori, bibelouri, jucării handmade, bijuterii, ciocolată, articole vestimentare, piese de lenjerie, accesorii încălţăminte ş.a. – din cele peste 80 de magazine ale mall-ului, dar şi de la expoziţia de cadouri pentru îndrăgostiţi inaugurată la parter.
Îndrăgostiţii au savurat dragostea şi au făcut cumpărături la mall
Într-o atmosferă de zile mari, îndrăgostiţii au avut norocul să-şi cumpere suvenire inedite de la expoziţia specializată. Ei s-au bucurat pe cinste de toate distracţiile oferite cu generozitate de organizatori. Peste o mie de cupluri şi-au unit inimile în căsătorii de probă, valabile timp de 24 de ore. Tinerii au avut parte de o ceremonie spectacol, în cadrul careia preotul Valentin i-a binecuvântat şi le-a oferit certificate de căsătorie. Prima care a deschis biroul de căsătorii a fost interpreta Geta Burlacu, împreună cu familia sa.
„Ne-am declarat iubire veşnică şi viaţă frumoasă cu speranţa că scurta noastră experienţă de soţ şi soţie ne va purta mult noroc în căsătorie. Sperăm ca evenimentul de la Shopping MallDova ne va ajuta să rămânem împreună”, au afirmat Ion şi Ana, unul dintre cuplurile zilei. Iar părintele Valentin i-a binecuvântat şi le-a dorit casă de piatră.
„Mă bucur că în acest magazin mare, în afară de cumpărături, există şi opţiuni de distracţie. Mai mult, am admirat aici o galerie de artă extraordinară. Să trăiască MallDova şi să ne mai organizeze asemenea sărbători!”, ne-a mărturisit părintele Valentin.
Sunstroke Project şi Olia Tira se pregătesc pentru Eurovision, trecând prin Shopping MallDova

Ajunşi în Ţara Dragostei, tinerii au împodobit cu mesajele lor scrise pe inimioare „Copacul Iubirii”, care a înflorit în mall cu ajutorul tinerilor îndrăgostiţi. Peste cinci mii de inimioare au împodobit crengile arborelui.  Flori, ciocolată fină, îngheţată, dulciuri şi fructe exotice, ascunse în ambalaje atrăgătoare, arome de parfumuri au fost ingredientele petrecerilor de Sfântul Valentin. Apoi, vizitatorii au participat la concursuri cu premii romantice, la un karaoke cu cântece de dragoste şi apoi – surpriză! – au admirat-o pe viu pe Olia Tira, una dintre cele mai în vogă interprete, alături de trupa Sunstroke Project, într-un recital excepţional. Carismatica Olia ne-a spus că este una dintre clientele fidele ale Shopping MallDova şi vine cu prietenii săi la mall de mai multe ori pe săptămână nu doar pentru cumpărături, dar şi pentru a se relaxa în atmosfera plăcută a restaurantelor de acolo. Magazinul Aridon, partener al evenimentului, a oferit participanţilor la concursuri proaspătul CD semnat de Sunstroke Project & Olia Tira.
„Sunt fericită că fanii mei m-au găsit şi aici şi vreau să le spun cât de mult contează dragostea lor pentru mine nu doar de 14 februarie, ci anul împrejur. Recitalul de aici mă înaripează şi mă încurajează să fac faţă concurenţei de a ajunge la „Eurovision 2010 şi de a reprezenta cu brio Republica Moldova”, a menţionat Olia Tira. Şi băieţii din trupă sunt optimişti în ceea ce priveşte victoria lor finală şi îşi îndeamnă fanii să îi susţină.
„Acest centru comercial ne aduce experienţa de peste hotare”
Melomanii au urmărit, de asemenea, şi un concert de zile mari, susţinut de trupa pop-rock Snails. „Atâta lume adunată la un loc n-am văzut de mult în MallDova. De aceea, vă dăruim din suflet tot ce avem mai frumos în repertoriul nostru – piese ce invocă dragostea”, a exclamat Lilian Severin, liderul de la Snails.
„Ne bucurăm că Shopping MallDova ne aduce experienţa de peste hotare de a fi alături de clienţi de sărbători cu evenimente atât de interesante. Am văzut spectacole de un asemenea nivel în Marea Britanie şi în SUA”, susţin o serie de cupluri. Mai mulţi participanţi la concursurile de la  Shopping MallDova au câştigat cine romantice la restaurantele Seasons Brasserie, Bier Platz, Planeta Sushi, Trattoria della nona şi Mykonos.
Astfel, Shopping MallDova a înregistrat un record de vizitatori. O altă veste excelentă pentru clienţii mall-ului sunt noile colecţii, care încep să-şi facă loc pe rafturile din magazine.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)