De Crăciun, să fim mai buni!

scura mariusMarius este un băieţel de şase ani care, împreună cu fratele său mai mic, de trei ani, şi cu mama lor, Cristina, o tânără de 27 de ani, locuiesc în casa bunicilor în satul Balatina, r. Glodeni. Tatăl băieţeilor a decedat într-un accident de maşină în 2010, iar de atunci Cristina îşi creşte şi educă de una singură copiii. Marius s-a născut prematur, de 6 luni şi 3 săptămâni, medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire. Tatăl copiilor a decedat în timp ce Cristina era însărcinată în 3 luni cu cel de-al doilea copil, de atunci au început problemele şi neajunsurile.

Cei doi fraţi merg la grădiniţă şi tare îl aşteaptă pe Moş Crăciun, Marius îşi doreşte ca ochişorii lui să fie sănătoşi şi să poată merge la şcoală la anul, iar Gheorghe, piciul de trei ani, îşi doreşte dulciuri, jucării, hăinuţe. Mama lor, Cristina Şcura, nu se plânge de neajunsuri, dar vrea să-şi vadă copilul sănătos. Dacă soarta i-a luat soţul, măcar de aceşti copii să se bucure pe deplin.

Facem un apel către toţi oamenii cu suflet mare care vor să ajute această văduvă cu doi copii minori. Familia Şcura are nevoie de 15 mii de lei pentru operaţia lui Marius la ochi, de asemenea, au nevoie şi de hăinuţe, jucării şi produse alimentare. O puteţi contacta direct pe Cristina la numărul de telefon 068 156920, ne puteţi contacta şi pe noi la numerele redacţiei 022 23.76.45, 068 583 777 sau la adresa de mail [email protected] .

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)