De Crăciun, fă fericit un suflet!

Campania lansată de „Jurnal Trust Media” este în toi. Ne bucură faptul că oamenii sunt receptivi şi aduc la cortul instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, lângă Pomul de Crăciun, saci cu jucării, multe dulciuri, hăinuţe şi rechizite şcolare. Toate sunt pentru copiii nevoiaşi din orfelinatele din întreaga ţară. Luni, mesagerii lui Moş Crăciun au distribuit primele cadouri copiilor din trei centre de plasament din Chişinău.

De zâmbete şi emoţii pozitive din partea micuţilor cu o soartă mai dificilă a avut parte echipa „Jurnal Trust Media”, care a împărţit mai mult de 130 de cadouri donate de oamenii cu sufletul mare.
Stanislav Tcacenco, un băieţel care a împlinit 13 ani chiar în ziua în care la el au ajuns mesagerii lui Moş Crăciun, a fost cu adevărat fericit atunci când a primit un cadou.

„Acasă nu sărbătoream ziua mea de naştere. Părinţii mei nu aveau nici timp… nici bani”, spune băiatul, care mai bine de trei ani se află la un centru de plasament municipal, împreună cu fratele şi sora sa mai mică.

Visul lui Stanislav de a-şi sărbători ziua de naştere s-a realizat. Fiecare persoană poate contribui la împlinirea dorinţelor de Crăciun ale unui copil. E suficient să vii la cortul „Jurnal Trust Media” şi să aduci ce te lasă inima.
Până la 25 decembrie, când se încheie campania „Fii şi tu Moş Crăciun”, se vor bucura de cadouri circa 700 de copii nevoiaşi.

„Jurnal Trust Media” îţi oferă posibilitatea să fii Moş Crăciun. Nu ezita! Alătură-te echipei noastre şi bucură copiii care au nevoie de ajutorul tău. Te aşteptăm cu un cadou la cortul „Jurnal Trust Media”, instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, lângă Pomul de Crăciun.

Colectarea şi distribuirea darurilor se va desfăşura până în ziua de Crăciun. Iar pe 25 decembrie, echipa Moşului vă provoacă la joacă. Spiriduşii „Jurnal Trust Media” vor veni în ziua sărbătorii la pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a crea o sărbătoare de vis cu jocuri, concursuri şi colinde. Sărbătoarea va începe la ora 10.00.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)