De ce trebuie să faci sex pe timp de vară

Vara nu este nicidecum sezonul abstinenţei. Aşa că, dacă nu ai încă un iubit, e timpul să-ţi faci unul, ca să te poţi bucura din plin de beneficiile numeroase pe care le oferă sexul.

1. Euforie

Cine nu ar vrea mai multă euforie pe timp de vară? Cea mai bună metodă de a o obţine este sexul, aşa că profită şi fă-ţi zilele de vacanţă mai frumoase.

2. Păr strălucitor şi piele mătăsoasă

Scoate-ţi pielea la înaintare şi îmbunătăţeşte-ţi lookul cu un păr sănătos. Estrogenul eliberat în urma orgasmului conferă strălucire părului, iar transpiraţia curăţă porii şi hidratează intens pielea. Iar acestea sunt nişte detalii care chiar fac diferenţa la o femeie!

3. Proprietăţi anti-îmbătrânire

Dacă razele intense ale soarelui lucrează împotriva tinereţii veşnice la care visăm toate, recuperează-ţi din prospeţime cu ajutorul sexului. Cortizolul, hormonul dragostei, reduce stresul şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

4. Burta şi fundul tonifiate

Sexul practicat în mod regulat nu doar că îţi îmbunătăţeşte postura corpului, dar îţi modelează şi aspectul fundului şi al abdomenului, tonifiindu-ţi musculatura. Mai mult, având în vedere că pe timp de vară faci mai mult sex, scapi şi de burtica inestetică şi de celulită.

5. Efecte anti-depresive

Cine are nevoie să fie deprimată pe timp de vară? Prostaglandinele, hormonii prezenţi în materialul seminal, echilibrează hormonii feminini, iar endorfinele te eliberează de stres şi de tensiunile interioare. Aşa se face că, după o partidă de sex, viaţa este mult mai frumoasă!

6. Kilograme în minus

Sexul practicat cu intensitate arde un număr de calorii la fel de mare ca şi o sesiune de 15 minute de jogging. Aşadar, dacă te-a apucat seara fără să fi făcut pic de mişcare, ştii ce ai de făcut.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)