De ce Lupu ignoră Curtea Constituţională

Există supărări şi în politică! Şi ce supărări! De la un timp, spicherul Marian Lupu evită să meargă la Curtea Constituţională (CC) sau să se întâlnească cu preşedintele acestei instituţii, Alexandru Tănase.

Când a fost dezvelită placa de pe sediul CC pe care este imprimat textul Declaraţiei de Independenţă a Republicii Moldova, la eveniment au participat preşedintele Nicolae Timofti, premierul Vlad Filat, iar de la Parlament a venit prim-vicepreşedintele Vlad Plahotniuc, nu preşedintele Marian Lupu.

„La CC a fost invitat președintele Parlamentului, Marian Lupu, dar a refuzat să vină. El este supărat pe CC după ce tatăl meu, Constantin Tănase, a scris articolul „M-am răzgândit! Ştiinţific sunt un bou!” şi evită participarea la orice eveniment legat de Curtea Constituțională. În a doua jumătate a lunii noiembrie curent, vom avea în vizită oficială președintele Curții Constituționale din Polonia. Domnul Lupu ne-a anunțat deja că „nu este disponibil” şi, cel mai probabil, delegația va fi primită de Vlad Plahotniuc sau de Liliana Palihovici”, a scris pe o reţea de socializare Alexandru Tănase.

Deşi articolul „M-am răzgândit! Ştiinţific sunt un bou!” a fost scris în septembrie curent, Marian Lupu a lipsit şi în luna martie de la CC când a fost validat mandatul preşedintelui Nicolae Timofte.

R.L.-H.

The following two tabs change content below.
Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Ultimele articole de Raisa Lozinschi-Hadei (vezi toate)