De ce îşi pierde sentimentul de dragoste după prima întâlnire?

Majoritatea bărbaţilor văd femeia ca pe o pradă pe care trebuie să o vâneze. Vor să ştie clar că te pot avea. După aceasta, trec la altă pradă. Cel mai mare mit în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste are la bază faptul că bărbaţilor le este teamă de angajamente. De fapt, lor le este teamă că îşi vor pierde libertatea şi certitudinea că vor mai putea apărea în postură de cuceritori.

Lasă vânătoarea să continue

Pentru a nu cădea în plasa lor, ia-o uşor. Nimeni nu trebuie să dea totul într-o relaţie de dragoste, pentru că s-ar pierde taina şi cineva s-ar plictisi. Dacă vrea, de exemplu, să te vadă în fiecare zi, nu-i satisface această dorinţă. Păstrează distanţa, pregăteşte un program şi întâlneşte-te cu el doar după ce ai realizat programul. Petrece timpul cu amicii tăi ca să vadă că nu eşti singură pe lume, că ai o viaţă socială.
Dacă vede că eşti dependentă de el, ai şanse ori să se plictisească, ori să se simtă sufocat. Tocmai de aceea este mai bine să o iei uşor şi să faci totul cu cap, echilibrat.

Nu cădea în extremă

Dacă vede că eşti nepăsătoare şi că doreşti să petreci mai mult timp cu amicii tăi decât cu el, se va simţi jignit. Mândria lui va avea de suferit şi s-ar putea să se retragă. Trebuie să ştie că deţine controlul în relaţia de dragoste. Creează-i această senzaţie şi va fi bine pentru amândoi.

Înainte de lua o hotărâre sau de a face un pas, analizează ce ai înfăptuit până acum, pentru a şti ce să faci mai departe. Nu te arunca în braţele lui fără a avea vreun plan, pentru că rişti să pierzi. Dragostea are prioritate!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)