David şi Victoria Beckham „lucrează” la încă un copil

David şi Victoria Beckham susţin că fac sex de cinci ori pe zi, după un program bine structurat, pentru că îşi doresc încă un copil.

Fosta Posh Spice, care are trei băieţi alături de celebrul fotbalist, îşi doreşte cu disperare să aibă şi o fată. În acest scop, a creat un orar foarte strict pentru a face sex de cât mai multe ori pe zi cu soţul său. Soţii Beckham au trecut la acest nou regim de hiperactivitate sexuală în timpul vacanţei de Paşte petrecută în Caraibe.

După încheierea vacanţei, însă, acest orar sexual a fost întrerupt, David rămânând la Los Angeles pentru a se recupera după operaţia suferită la tendonul lui Ahile, în timp de Victoria se află la Londra.

Conform declaraţiilor unui apropiat al celor doi, David, 34 de ani, este „obosit” de programul sexual impus de soţia sa de 35 de ani şi încearcă să-şi recupereze energia până la revenirea acesteia la Los Angeles.

În cazul în care soţii nu vor reuşi pe cale naturală să conceapă o fetiţă, Victoria nu a negat faptul că ar putea apela la ajutorul medicinei.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)