David Beckham îşi scoate sora din sărăcie

După ce a suferit şocul de a afla că nu va mai fi convocat la naţionala Angliei, David Beckham şi-a încheiat săptămâna cu o altă veste care l-a tulburat peste măsură. El a aflat că sora lui mai mare, Lynne, în vârstă de 38 de ani, pe care mereu a susţinut-o financiar, trăieşte din ajutorul social.

Lynne, care are trei copii şi care tocmai se află în mijlocul unui divorţ, primeşte ajutor de 164 de lire pe săptămână.
Reprezentanţii fotbalistului au spus că David a fost pur şi simplu zguduit când a aflat acest lucru, mai ales că el a sprijinit-o mereu financiar, achiziţionând chiar şi casa în care Lynne Beckham trăieşte acum.

Deşi relaţiile dintre David şi familia lui şi Lynne s-au răcit încă din 1998, când s-a descoperit că persoana care avea să îi devină soţ, Charles Every, vindea cocaină, fotbalistul nu a încetat să o întreţină pe sora sa. El a participat chiar la nunta ei în 1999 şi a ajutat-o permanent. În prezent, Lynne, care divorţează de Every, şi-a găsit un nou iubit, acesta având însă antecedente de violenţă conjugală.

Reprezentanţii lui David Beckham au mai declarat că, în ciuda faptului că nu este de acord cu „alegerile” surorii lui în ce priveşte partenerii, fotbalistul va avea grijă de ea în continuare şi va încerca să îi rezolve situaţia financiară.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)