Dansatorii, nunțile și interpretul anului

Dansatorii anului

Mihai Ungureanu şi Ionela Ţăruş

Dansatori, actori, elevi şi copii minunaţi, Mihai şi Ionela au reuşit prin dansul lor, la şase ani, să fascineze publicul din R. Moldova şi cel din străinătate. Cei doi se cunosc de la grădiniţă, dansează de la trei ani şi jumătate. Au participat la diverse concursuri, printre care şi cel de la Pervîi Kanal, „Minuta Slavî”, sunt deţinătorii titlurilor de Mini Miss şi Mister 2011.

Ambii sunt în clasa întâi la Liceul Teoretic cu profil de arte „Mihail Berezovschi” din capitală, Mihai e într-o clasă specializată în studierea limbilor străine, iar Ionela, într-o clasă cu profil teatral. Dansul este viaţa lor şi vor să devină dansatori profesionişti.

 

Nunţile anului

Natalia Barbu şi Nicolae Sota

Interpreta a reuşit în acest an performanţa de a deveni soţie de milionar şi mămica unui băieţel pe nume Victor. Natalia Barbu şi Nicolae Sota s-au căsătorit, după o relaţie de un an, pe 11 iunie. Fericitul eveniment a avut loc la Mamaia, pe malul mării. Îndrăgita interpretă a fost cerută în căsătorie la Paris, de Ziua Îndrăgostiţilor de către Nicolae Sota, un milionar din România mai în vârstă cu 26 de ani decât Natalia.

În noaptea de 24 decembrie, în ajun de Crăciun, Natalia a devenit mămică. Artista a născut un băieţel pe nume Victor, cu greutatea de 2,7 kg şi înălţimea de 52 cm.

Ilan Shor şi Jasmin

Multă lume poate spune că nunta milionarului Ilan Shor şi a interpretei de origine daghestană, Jasmin, poate fi numită nunta secolului în Republica Moldova, desigur, dar asemenea nunţi jucate în Palatul Republicii au mai avut loc, de aceea rămâne la capitolul „Nunta anului”.

Omul de afaceri moldovean Ilan Shor, 24 de ani, şi interpreta din Rusia, Jasmin, 34 de ani, s-au căsătorit pe 16 septembrie.  Deşi Jasmin şi-a dorit ca nunta să aibă loc pe insulele Maldive, cu puţini invitaţi, Ilan a insistat ca aceasta să se facă la Chişinău şi să fie fastuoasă. Petrecerea a durat două zile, prima zi s-a desfăşurat în incinta Palatului Republicii, iar a doua zi, într-un local fastuos din capitală, cu mâncare tradiţională moldovenească.

La nuntă au fost prezenţi 400 de invitaţi, majoritatea din Rusia, precum vedete ca Filip Kirkorov, Verka Serdiucika, trupa „Ne para”, Ala Pugaciova şi Maksim Galkin, Aleksandr Buinov, Nikolai Baskov ş.a. De asemenea, au fost prezenţi şi politicieni şi milionari din Republica Moldova, precum comunistul Vladimir Voronin, fostul comunist Igor Dodon, fostul primar Serafim Urechean, milionarul Gabriel Stati, interpreta Natalia Gordienco. Şi aceşti proaspeţi căsătoriţi vor deveni în curând părinţii unei fetiţe.

 

Interpretul anului

Deşi la faza naţională a Eurovisionului din acest an a ocupat locul 3, Pasha nu s-a dat bătut şi a demonstrat pe parcursul anului că este un interpret talentat. După Eurovision, a scos câteva piese, a cântat în duet cu Jucătoru’, a filmat clipuri şi a participat la festivaluri internaţinale unde a câştigat marele premiu.

În luna septembrie, cântăreţul a fost premiat cu marele premiu la Festivalul Internaţional din Georgia „Golden Talent Batumi”. Pasha a urcat pe scena din Batumi cu două piese: „Molitva”, cu care reprezentanta Serbiei a câștigat Eurovision Song Contest 2007 și piesa „Dorule”.

La câteva săptămâni după acest premiu, Pasha Parfeni a fost nominalizat pentru premiul Eurodanceweb Award 2011. Acest proiect este creat de un grup de DJ şi animatori radio care promovează talentele de mâine din Europa. Pasha nu se dă bătut la Eurovision şi va participa în 2012 cu o super piesă.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)