Dan Negru, rege la Chişinău!

Este plătit de moldoveni cu 12.000 de euro lunar pentru emisiunea „Fabrica de staruri 2”

Criză, criză, dar nu şi pentru Dan Negru! El trăieşte pe picior mare de când a semnat contractul pentru emisiunea „Fabrica de staruri 2”, difuzată de Prime TV. Negru este tratat ca un prinţ: stă la hotel de cinci stele, călătoreşte gratis cu avionul şi are două asistente sexy.

La 39 de ani a fost numit rege al divertismentului. Ţipă mai mult decât vorbeşte, dar asta pare să fi fost, în cazul lui, reţeta succesului. Dan Negru a pus mâna la începutul acestui an pe un contract bănos, care i-a sporit semnificativ veniturile, dar şi celebritatea. El a fost ales să prezinte noul sezon al emisiunii „Fabrica de staruri 2”, înlocuind-o astfel pe Andreea Raicu.

De atunci, viaţa prezentatorului de la Antena 1 a devenit mult mai trepidantă. El prezintă acum trei show-uri de divertisment: două la Antena 1 („Te pui cu blondele” şi „Plasa de stele”) şi pe cel de la Chişinău. Astfel, Dan se urcă în avion, joi, la prânz, vineri are filmare în direct, iar sâmbătă seara se întoarce acasă, la soţia, Codruţa, şi la fetiţa, Dara, care a venit pe lume în urmă cu doar o lună.

Pe parcursul celor două zile petrecute săptămânal la Chişinău, Negru este ţinut de moldoveni în puf. Vedeta Antenei 1 circulă cu avionul numai la Clasa Bussines, are roaming gratuit pe telefon şi stă la cel mai luxos hotel din capitala Republicii Moldova, „Nobil”.

„Hotelul este de cinci stele, mă simt acolo ca un boier. Am un apartament foarte luxos, iar cei de aici îmi fac pe plac, cu orice. Toată lumea de la Chişinău m-a lăudat pentru treaba pe care o fac aici. Chiar au rămas impresionaţi că nu am nevoie să citesc de pe prompter şi că sunt primul prezentator care nu stă ca stânca în platou şi face show. Ziarele lor au vuit, au spus că asta înseamnă divertisment adevărat!”, a declarat Dan.

Negru se poate considera un răsfăţat, mai ales că are parte de cele mai sexy asistente din Moldova, blonda Albina şi bruneta Lily, cu care s-a împrietenit la cataramă.

În calitate de amfitrion al emisiunii-concurs „Fabrica de staruri”, Negru câştigat 12.000 de euro pe lună numai de la moldoveni, veniturile sale din televiziune ridicându-se în acest moment la aproximativ 18.000 de euro.

Iată ce-i pun la dispoziţie moldovenii:
* Bilete de avion la clasa Bussines pe ruta Bucureşti-Chişinău, tur-retur
* Apartament de lux în Hotelul „Nobil”, de cinci stele
* Roaming gratis pe telefon
* Asistente sexy, blonda Albina şi bruneta Lili
* Mercedes la scară, cu şofer
* Costumele purtate în emisiune sunt create de un stilist de la Chişinău
(click.ro)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)