Dan Negru refuză să mai lucreze cu asistente TV

Pe 5 aprilie a început game-show-ul „Câştigi în 60 de secunde” la Antena 1, cu Dan Negru la comandă. Deşi formatul original nu presupunea prezenţa unei asistente în platou, producătorii emisiunii au încercat să-l adapteze şi i-au prezentat lui Negru trei potenţiale colege. Acesta însă a luat foc şi le-a trimis la plimbare.

Dan Negru, prezentatorul TV care a lansat conceptul de asistentă TV în România, folosindu-se de bustul Roxanei Ionescu, alias „Mama Natura”, nu mai vrea să audă de prezenţe feminine în platoul lui. Antenistul şi-a expus răspicat punctul de vedere în perioada în care pregătea, alături de echipa lui, emisiunea „Câştigi în 60 de secunde”, care a debutat recent la Antena 1.
Conform surselor noastre, încercând să muleze formatul pe gustul publicului român, producătorii au decis că este nevoie de o asistentă TV şi i-au propus lui Negru trei tinere potrivite, din punctul lor de vedere, pentru acest post.

Prezentatorul le-a refuzat şi le-a impus colegilor săi să nu mai încerce să-i bage pe cineva pe gât. Mai mult, Dan le-ar fi comunicat că, în ceea ce-l priveşte, o asistentă TV ar însemna pentru el un pas înapoi, iar intenţia lui este să evolueze şi să aducă o schimbare în televiziune.

În acest moment, Negru găzduieşte patru emisiuni în paralel – trei la Antena 1 şi una la Chişinău, iar „Câştigi în 60 de secunde” este al 23-lea format din cariera lui. (cancan.ro)

The following two tabs change content below.