Dan Bălan şi-a şters ruşinea de pe Youtube

Dan Bălan i-a rugat îndrăzneţ pe administratorii site-ului www.youtube.com să scoată înregistrările concertului de hramul oraşului Chişinău, 14 octombrie 2010, în cadrul căruia a avut o prestaţie penibilă.

Se vede că cererea i-a fost satisfăcută, deoarece acum, pe www.youtube.com, există doar două filmuleţe ce arată prestaţia jenantă a artistului. Acestea însă sunt de proastă calitate şi nu afectează nici într-un fel imaginea interpretului.

La câteva zile de la recitalul înecat în alcool sau altceva, Dan Bălan a comunicat pentru mass-media că a rămas profund dezamăgit de calitatea sunetului la TV. „Mulţumesc tuturor fanilor mei, care au venit să mă vadă în aceasta noapte specială. Sper că s-au bucurat de spectacolul pe care l-am pregătit pentru ei. Însă am văzut pe internet unele imagini şi scene din show şi sunt foarte trist că spectacolul a ieşit în acest fel la televizor.

Calitatea sunetului TV a fost foarte rea, deoarece acesta a fost mixat incorect, ceea ce a cauzat unele probleme ce ţin de interpretarea live.

Îmi pare rău, în mod special, pentru fanii care şi-au făcut impresii greşite după toate eforturile pe care le-am depus pentru a adapta programul meu astfel încât să reuşesc să fiu împreună cu toţi chişinăuenii de hramul oraşului Chişinău”, scrie Dan Bălan.

Programul chiar a fost unul special şi acum mii de fani au o altă opinie despre Crazy Loop. Chiar din seara cu pricina, site-urile erau invadate de opinii şi imagini foto şi video de la cel mai aşteptat spectacol cu participarea lui Dan Bălan.

Cu toate că pe www.youtube.com numai poţi găsi imagini video de la hramul oraşului din 2010, ci doar clipurile bune ale interpretului, doritorii pot accesa www.google.com unde vor găsi toate ştirile despre acel eveniment.

Dan Bălan şi „distrugerea morală a tinerilor”

După acel eveniment, reprezentanţii Asociaţiei „Pro Ortodoxia” l-au acuzat pe artist că a comis „un mare păcat” şi că gestul său duce la „distrugerea morală” a tinerilor.

„Hramul începe cu rugăciunea, urmează masa şi, spre seară, distracţia. Ce am văzut noi la 14 octombrie în inima acestei ţări, într-o sărbătoare sfântă, lângă catedrală şi monumentul Ştefan cel Mare? Un om, Dan Bălan, ori beat, ori drogat, imaginea căruia nu era tocmai respectabilă. Mai mult, era însoţit de nişte fete care vibrau de parcă erau demonizate. Oare acestea pot fi considerate viitoare mămici?”

„Spy”: artistul consumă marijuana

Reamintim că aproximativ cu un an în urmă, Dan Bălan a fost surprins de paparazzi revistei „Spy” în compania unui „dealer de droguri”, în timp ce-şi cumpăra doza. „Traficantul” e nimeni altul decât Vanotek, producător muzical din Moldova. Acesta a scos din buzunar 800 de euro pentru câteva clipe de plăcere. Interpretul a fost surprins de paparazzi în timp ce-i plătea „traficantului” suma de bani pentru „prafuri”.

Publicaţia susţine că artistul consumă marijuana. Contactat la acel moment de mai multe ziare şi reviste, Dan Bălan a declarat: „E o prostie mare. M-a amuzat. Tot ce pot să spun este că nu am folosit niciodată droguri şi că nu voi folosi.

Am un stil de viaţă sănătos şi toată această situaţie este amuzantă şi prostească”.

De ce Dane vrei să ştergi orice urmă a faimoasei tale evoluţii scenice? Îţi este ruşine sau poate acele înregistrări îţi afectează cariera muzicală? Sau motivul este altul, şi într-adevăr în momentul recitalului tău din data de 14 octombrie erai beat criţă?

Ne întrebăm ce anume l-a determinat pe Dan Bălan să le solicite celor de la youtube.com să scoată imaginile video de la concertul din 14 februarie 2010 sunetul prost de la tv sau starea în care se afla. Ne exprimăm curiozitatea dacă Crazzy Loop le va cere şi celor de la google.com să scoată imaginile.

C. C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)