Dan Bălan revine din nou la limba rusă

Dan Bălan a înregistrat de curând a doua piesă în rusă, „Lish do utra”, în traducere „Doar până dimineaţă”, pe care a postat-o pe youtube.com. Piesa are mare succes, înregistrând peste 5000 de vizualizări.

Dan Bălan scoate piese una după alta, una în engleză, alta în rusă, numai nu în română. Încetul cu încetul, îşi face loc în showbizul rusesc. „Lish do utra” este a doua piesă în rusă, prima fiind „Lepeskami slioz” înregistrată în duet cu interpreta şi prezentatoarea Vera Brejneva.

În presă se vehicula că Dan ar fi avut o aventură amoroasă cu frumoasa interpretă, însă aceste zvonuri nu au fost confirmate. Interpretul nu are timp să răspundă la întrebările jurnaliştilor, deoarece este foarte ocupat cu filmările videoclipului la piesa nouă.

Dan Bălan s-a născut la 6 februarie 1979, la Chişinău. În 1999, a avut un rol esențial în formarea trupei ,,O-Zone”. Aceasta a devenit cunoscută în întreaga lume prin single-urile ,,Despre tine”, ,,Dragostea din tei”, care a fost pe locul 1 în topuri în peste 30 de țări din lume. A obținut locul 3 în topul vânzărilor în clasamentul din Marea Britanie și a fost vândut în peste 12.000.000 de exemplare.

În 2006, revine pe scenă sub numele Crazy Loop, lansând single-ul ,,Mm-ma-ma”. În 2010, Dan Bălan lansează un nou single, ,,Chica Bomb” sub propriul nume şi tot în acelaşi an, piesa ,,Justify Sex”, care a ajuns pe locul 10 în topurile româneşti. În 2011, Dan lansează videoclipul şi piesa ,,Freedom”, care se bucură de succes şi acum.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)