Dan Bălan cântă în rusă, dar face videoclipuri cu românce

Pentru ultimul său clip, Dan Bălan a ales un model din România, Ioana Raicu

Interpretul tinde cu orice preţ să se afirme în showbizul din Rusia, are deja două piese în rusă, prima este o colaborare cu Vera Brejneva, „Lepestkami slioz”, iar cea de-a doua – ,,Lişi do utra”. Se ştie deja că Dan este bărbat cu gusturi fine, de aceea când vine vorba de filmarea unui clip, interpretul se ocupă singur de casting.

Artistul ne-a obişnuit să ne surprindă de fiecare dată cu cele mai frumoase femei pe care le aduce în videoclipurile sale. Mai întâi, au fost cele din clipul „Justify Sex”, apoi vedeta din Rusia Vera Brejneva, acum este rândul unei românce să ne încânte cu frumuseţea şi senzualitatea ei. Ioana Raicu este model de meserie, o femeie sexy şi frumoasă care s-a filmat în clipul piesei „Liş do utra”. În imagini, Dan Bălan este protagonistul unor scene fierbinţi, având-o alături frumoasa şatenă.

Videoclipul piesei „Liş do utra” ilustrează o zi alături de aleasa inimii înainte de o despărțire dureroasă. O dragoste imposibilă. Din clip nu lipsesc atingerile senzuale şi scenele fierbinți. Însă, în zori, tânăra îl părăsește, iar cântărețul, frământat de gândul că și-a pierdut persoana iubită, rămâne melancolic și trist, copleșit de amintirea orelor petrecute împreună.

Ioana Raicu, cea mai frumoasă femeie din România

Cât de greu ar fi drumul spre showbizul din Rusia, Dan Bălan nu uită de unde a plecat. Într-un interviu acordat presei din România, artistul a recunoscut că cele mai frumoase femei se găsesc în România, şi cel mai probabil că aleasa inimii sale va fi la fel o româncă, nu degeaba, Dan alege pentru clipurile sale românce. Ioana Raicu, care s-a filmat în clipul piesei „Liş do utra”, este fotomodel al agenţiei „MRAModels”, una din cele mai vestite agenţii pe care o conduce renumitul creator de modă Cătălin Botezatu.

După topul realizat de această agenţie, Ioana Raicu este cea mai frumoasă femeie din România. Aceasta a acceptat cu uşurinţă invitaţia lui Dan Bălan pentru a se filma în videoclipul său, despre clip spune că au fost nişte filmări neobişnute, dar foarte frumoase şi romantice. Ioana spune că între ea şi Dan s-a legat o pritenie frumoasă, nimic mai mult, deoarece modelul are prieten.

Cu toate acestea, în clip se observă bine că Dan Bălan nu ar fi împotriva unei relaţii mai serioase. Interpretul a organizat un casting pentru acest clip la care au participat mai multe fete frumoase din diferite ţări, însă Dan a ales femeia care îi este mai drag sufletului şi mai aproape neamului. Clipul piesei a fost filmat pe malul Mării Mediteraniene.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)