Dan Bălan a găsit-o pe Chica Bomb!


După hiturile pe care le-a lansat, printre care „Chica Bomb” sau „Justify sex”, în care fanii lui salivau după frumuseţile care apar în videoclipuri, Dan Bălan, care locuieşte momentan la New York, s-a hotărât să treacă la acţiune.Cântăreţul a pus de curând ochii pe manechinul Cristina Roman, lansată în showbiz de asemănarea cu Adelina Pestriţu, dar şi de câştigarea concursului Miss Hostess.

Cu toate că nu au ieşit împreună, cei doi ţin legătura prin intermediul internetului. Apropiaţii lor susţin că Dan şi Cristina vorbesc aproape în fiecare zi, de aproape două săptămâni, cântăreţul având grijă să-şi înştiinţeze febleţea cu tot ce face. Fostul component al trupei O-Zone a fost vrăjit de frumuseţea brunetei chiar înainte să afle că aceasta lucrează ca model. Se pare că solistul este dornic să avanseze. Dan Bălan a ajuns la Milano pentru a înregistra o piesă şi i-a propus Cristinei să meargă în Italia pentru a fi alături de el la un concert pe care urmează să-l susţină în curând. Nu se ştie dacă manechinul a acceptat sau nu invitaţia, însă sursele Libertăţii spun că ea a fost totuşi plecată din ţară câteva zile. Contactată de reporterii noştri, Cristina Roman ne-a declarat: „E adevărat că am vorbit în ultima vreme, dar eu nu am fost plecată la Milano, ci la Istanbul, cu probleme personale”.

Bruneta îşi va injecta acid hialuronic în buze

Pentru că defilează tot mai des pe podiumurile bucureştene, Cristina Roman e hotărâtă să apeleze la chirurgia estetică pentru a arăta cât mai bine. Ea va apela la medicul George Ciolacov pentru a-şi injecta acid hialuronic în buze. „Îmi este groază de ace şi de durere, dar am vorbit cu stilistul Florin Hentz, care şi-a făcut de curând o astfel de intervenţie la medicul Ciolacov şi mi-a spus că nu a simţit nicio durere. Aşa că asta m-a încurajat să iau decizia”, ne-a spus Cristina.
(libertatea.ro)