Dan Bălan a agăţat fata unui interlop român

Mihaela a fost una dintre „partenerele de show” ale artistului care a susţinut sâmbătă seara în Bamboo unul din cele mai tari concerte live din istoria cunoscutului club bucureştean.
Toată crema lumii mondene de pe Dâmboviţa şi nu numai a ţinut să fie prezentă la concertul senzaţional susţinut de Dan Bălan, sâmbăta seara, în clubul Bamboo. Recitalul moldoveanului a început în jurul orei 02.30, clienţii grăbindu-se să-şi ocupe locuri cât mai aproape de scenă. Artistul a interacţionat permanent pe parcursul spectacolului cu asistenta şi s-a oprit de mai multe ori la o brunetă, Mihaela, cunoscută în oraş ca fiind fata de suflet a lui Nuţu Cămătaru. Dan Bălan şi Mihaela s-au complimentat reciproc şi chiar au dansat lasciv pe scenă, spre deliciul celor prezenţi.
După terminarea concertului, fata lui Nuţu Cămătaru a mers direct la artist pentru a sta de vorbă cu el. „Ce nu au reuşit oameni importanţi, să unească România cu Moldova, a reuşit Mihaela a lui Nuţu. Eu apreciez arta lui Dan Bălan, vocea, privirea hotărâtă şi nebuneala lui, la fel ca a mea.”
Alte fete prezente în club au vrut să-l cunoască şi mai îndeaproape pe artist. După recital, Bălan a dansat şi s-a sărutat pasional cu o blondă apetisantă. La câteva minute, Dan a schimbat repertoriul şi a trecut în braţele unei brunete, de care nu s-a dezlipit până când a părăsit clubul, în jurul orei 04.30. Interesant este că la masa vecină a artistului se afla Bianca Drăguşanu, însoţită de nişte amici. Cântăreţul moldovean a făcut cunoştinţă cu iubita lui Cătălin Botezatu, aflat la acea oră la un festival de modă de la New York, şi a ţinut-o numai în complimente pe asistenta lui Capatos. „Se uita la ea non-stop, dar Bianca a rezistat şarmului lui Dan”, a precizat un martor ocular. Petrecerea s-a spart abia în jurul orei cinci dimineaţa, când ultimii clienţi au părăsit clubul, având în timpane „Chica bomb”, superhitul artistului şi pe retină imaginea jocului de scenă fabulos al acestuia.
(cancan.ro)
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)