Dan Bălan: „Nu mi-am găsit sufletul pereche”

DEZVĂLUIRI // Artistul şi iubita sa se înşală reciproc?

„Nu este exclus că atunci când o să-mi întemeiez o familie o să mă stabilesc în România. Deocamdată, nu am prietenă şi nu mi-am găsit sufletul pereche”, spune Dan Bălan. Cu toate acestea, presa din Republica Moldova şi cea din România fac dezvăluiri despre viaţa amoroasă a interpretului.

Se vehiculează că Dan Bălan se iubeşte pe ascuns cu Tatiana Gribincea, o blondă focoasă, vocea căreia răsună în hitul lui Dan „Justify sex”. Tatiana Gribincea este o tânără artistă de 20 de ani din Republica Moldova, care îl însoţeşte pe interpret în toate turneele de când au lansat piesa. Surse din anturajul Tatianei spun că blonda şi-ar dori o relaţie serioasă cu celebrul interpret. Acesta ar ţine în secret relaţia cu Tatiana, deoarece are de şase ani o prietenă „oficială”. E vorba de Cristina Rusu, o studentă la Universitatea de medicină din Chişinău, care are o relaţie extraordinară cu mama artistului şi cu sora acestuia.

Se presupune că Cristina îi este sortită lui Dan, însă cei doi nu scapă nicio ocazie de a călca strâmb. Primele zvonuri despre relaţia lui Dan cu Tatiana au apărut la începutul acestui an, la Braşov, unde cei doi, împreună cu trupa muzicianului, au petrecut câteva zile la o vilă.

Dan îi răspunde cu aceeaşi monedă iubitei sale

Dacă ar fi să credem că Dan şi iubita sa, Cristina Rusu, au o relaţie şi sunt logodiţi, atunci relaţiile cântăreţului cu alte femei sunt doar o răsplată pentru infidelitatea iubitei sale. Conform presei din România, nici Cristina nu este uşă de biserică, deoarece l-ar fi înşelat pe interpret cu un alt bărbat.

În 2009, Cristina ar fi avut o slăbiciune pentru Goran Cedevski, un moldovean stabilit în SUA, cu care se vedea ori de câte ori avea ocazia. Cei doi s-au cunoscut în 2007, în timp ce Cristina lucra chelneriţă la un restaurant, „Flames”. S-au îndrăgostit şi au petrecut o vară minunată, la sfârşitul căreia Cristina s-a întors în Republica Moldova, la studii şi la Dan. În 2008, Cristina a revenit în SUA, ca şi chelneriţă la un cazinou, „Harrahi’s Casino”. A reluat povestea cu Goran, păstrând, evident, secretul faţă de Dan, dar şi faţă de iubitul ei de rezervă, care nu ştia de existenţa cântăreţului în viaţa ei. Lucrurile au ieşit la suprafaţă, iar lui Dan nu-i rămânea decât să-i răspundă iubitei sale cu aceeaşi monedă, implicându-se în diverse relaţii cu alte femei, fie acestea şi de scurtă durată.

O „chica bomb” care însă l-a refuzat

Cu ceva timp în urmă, Dan Bălan a pus ochii pe Cristina Roman, manechinul care a câştigat recent concursul „Miss Hostess”. Fostul membru al trupei „O-Zone” a fost vrăjit de frumuseţea brunetei înainte de a afla că aceasta lucrează ca model. Dan i-a propus Cristinei să meargă în Italia pentru a fi alături de el la un concert pe care urma să-l susţină. Însă Cristina a ales să meargă la Istambul cu treburi personale.

La cele dezvăluite de mass-media, Dan Bălan spune că nu are nicio relaţie serioasă cu vreo femeie.

„Nu este exclus că atunci când o să-mi întemeiez o familie o să mă stabilesc în România. Deocamdată, nu am prietenă şi nu mi-am găsit sufletul pereche”, spune Dan Bălan.
Se pregăteşte pentru un nou album

Interpretul nu dă importanţă celor scrise, deoarece are ceva mai important de făcut – muzică. De curând, Dan a lansat videoclipul piesei „Freedom”. Filmările au fost destul de dificile, deoarece artistul a renunţat la cascadori şi a jucat singur în scenele periculoase, în urma cărora s-a rănit.

Filmările clipului au avut loc în staţiunea franceză „Saint Tropez”. Regizorul clipului este Pavel Hudyakov care a filmat pentru mai mulţi interpreţi de top, cum ar fi Dima Bilan, Timati şi The Black Eyed Peas. Din toamnă însă, Dan Bălan va începe înregistrările unui nou album împreună cu Alex Calancea Band. Înregistrările vor avea loc în Suedia sau America.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)