Dan Bălan: „Ne săturasem unii de alţii, nu ne mai înţelegeam!”


Solistul a dezvăluit, pentru revista „VIP Magazin”, motivele pentru care s-a despărţit de ceilalţi doi colegi. „În 1999, O-Zone se afla în ascensiune continuă, apoi a venit succesul mare.

Nu mai puteam să ţin pasul cu proiectele, nu mai vedeam nicio perspectivă. Ne săturasem unii de alţii, nu ne mai înţelegeam. Nu aveam nicio plăcere să mai lucrăm împreună. Ne întâlneam la studio şi nu produceam nimic. Nu mai exista chimia dintre noi care făcea ca lucrurile să meargă bine. Nu eu le-am zis că părăsesc trupa. Asta nu se întâmplă ca-n filme. Nu vii şi spui: «Băieţi, de astăzi, gata!». Era ceva natural, firesc. Altcineva din trupă a vrut să mă scoată pe mine oaia neagră a poveştii, să spună că eu sunt acela rău. Interesant a fost faptul că ceilalţi doi colegi ai mei erau foarte singuri în puterile lor şi spuneau că îşi vor face trupă, că au piese etc. Nimeni nu a plâns că o să ne despărţim”, a declarat Dan Bălan

Katrina a fost „trădată” de colegi

Katrina, interpreta care a fost eliminată din etapa finală a selecţiei naţionale a Eurovisionului, spune că a fost trădată de colegi. După ce a trecut cu brio de cele două semifinale, Katrina a fost eliminată din concurs în urma unui scandal provocat de unii concurenţi care nu au acces în finală. „Nu m-am aşteptat ca înşişi colegii  să mă trădeze. Da, piesa pe care am cântat-o în concurs a fost plasată pe www.youtube.com în mai 2010. Această piesă nu a apărut nici la tv, nici la radio. Am citit regulamentul, acesta prevede doar că piesa nu trebuie să apară în mass-media, despre internet nu se stipula nimic, de aceea nu cred că am făcut vreo greşeală”, spune interpreta. Katrina îşi scrie singură textele şi muzica, în plus, aceasta a alcătuit texte şi pentru alţi interpreţi cunoscuţi din RM. Una dintre cântăreţe este Doina Sulac, pentru care Katrina a compus piesa „Lacrima”.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)