Dadu nu vrea să-şi agaţe ghetele în cui

 

Internaţionalul moldovean Sergiu Dadu, care acum un an şi jumătate s-a accidentat grav într-un meci al fostei sale echipe Alania Vladikavkaz, nu vrea să renunţe deocamdată la carieră.

„Continuu să mă recuperez după acea accidentare. Sper că totul va fi în ordine, chiar dacă procesul de recuperare decurge foarte anevoios. Am speranţa că voi trece peste acest impas, iar ulterior va fi totul bine”, a declarat Dadu pentru  Moldfootball.com.

Fotbalistul, care a trecut de 30 de ani, a plecat peste hotare pentru a continua tratamentul şi vrea ca în viitorul apropiat să păşească din nou în iarbă. Liber de contract după ce a fost dat afară de Alania, acesta spune că nu l-a contactat nimeni, dar nici nu-şi face mari speranţe deocamdată. „Nu poate fi vorba de oferte acum. Nu am jucat deloc un an şi jumătate. Trebuie să mă pun mai întâi pe picioare, iar pe urmă voi vedea ce va fi”.

 

Atacantul nu vrea să se gândească că accidentarea o să-l facă să-şi pună ghetele în cui. „Eu mă strădui să nu mă gândesc la asta pentru că risc să-mi pierd motivaţia de a reveni cât mai repede. Dacă această accidentare nu-mi va mai permite să joc, mă voi gândi ce voi face pe viitor. Oricum, nu-mi doresc deloc ca să-mi termin cariera în asemenea fel, ci pe o notă majoră”, a conchis fotbalistul. (V.H.)