Dacii vor să salveze sezonul prin cucerirea Cupei Moldovei!

Fotbaliştii FC Dacia se pregătesc minuţios pentru finala Cupei Moldovei, unde vor întâlni deţinătoarea trofeului, FC Sheriff. Dacii vor să salveze un sezon mai puţin reuşit pe o notă majoră. Aceştia au posibilitatea să câştige primul trofeu din istoria clubului, care anul acesta împlineşte zece ani.

Antrenorul FC Dacia, Aleksandr Kamaldinov, spune că va fi o tragedie pentru echipa sa dacă va rata trofeul şi nu admite să piardă meciul cu FC Sheriff. „Am ratat podiumul anul acesta şi, pentru ca să ne revanşăm în faţa fanilor, trebuie să câştigăm Cupa Moldovei. Nu trebuie să motivezi jucătorii la vârsta de 20-21 de ani, ei înşişi trebuie să se pregătească din acest punct de vedere. Viaţa lor în fotbal abia începe şi fiecare meci îi poate decide cariera. Dacă fotbaliştii consideră că nu au pentru ce juca, greşesc. Un fotbalist joacă pentru numele său, pentru un viitor mai bun”, a precizat Kamaldinov.
Au pregătit fiesta
Indiferent dacă vor câştiga sau vor pierde Cupa Moldovei, patronii FC Dacia vor organiza un party cu prilejul aniversării a 10-a a clubului. „Indiferent de rezultat, conducerea clubului, jucătorii, staff-ul tehnic şi fanii lupilor galbeni sunt siguri că cele mai mari succese ale Daciei vor fi obţinute în viitorul apropiat. Iar acum e timpul potrivit pentra a celebra jubileul!”, se arată într-un comunicat de presă al clubului. (V.H.)