„Dacii” rămân lideri

FOTBAL // FC Dacia a învins cu greu Iskra-Stal, 2-1, în cea de-a XXIII-a rundă a Diviziei Naţionale şi rămâne încă o etapă lider

Partida a fost una echilibrată, dar „dacii” au deschis scorul prin Levan Korgalidze în minutul 36. Iskra a revenit pe tabela de marcaj în partea a doua prin reuşita lui Alexandru Suciu (minutul 58). FC Dacia şi-a adjudecat cele trei puncte printr-o gafă a fundaşului Sergiu Gafina care şi-a introdus balonul în propria poartă cu două minute înainte de finalul partidei.

Ocupanta locului trei în clasament, Milsami Orhei, a învins foarte greu echipa FC Costuleni, scor 2-0. Partida a fost dominată de echipa antrenată de românul Ştefan Stoica.

Prima repriză a fost una foarte tensionată, după ce arbitrul Veaceslav Banari a eliminat doi fotbalişti de la FC Costuleni, fundaşul Sergiu Tanurcov, două cartonaşe galbene şi mijlocaşul Andrei Solotchi, roşu direct pentru un fault din spate asupra adversarului.

FC Costuleni a rezistat cu doi jucători mai puţin doar până la primul sfert de oră al reprizei secunde, când atacurile orheienilor s-au înmulţit la poarta „leilor-albaştri”. În minutul 58, Milsami a deschis scorul prin Mohamed Nurudeen. Cu 10 minute înainte de final, FC Milsami şi-a dublat avantajul prin reuşita lui Marius Roman.

FC Zimbru Chişinău a obţinut cea de-a doua victorie consecutivă din returul de campionat, după ce a învins, pe teren propriu, Academia Chişinău, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Oleg Andronic în minutul 40. Andronic este la al doilea gol în acest retur după ce a marcat şi în partida cu FC Costuleni.

În celelalte meciuri ale etapei XXIII, s-au consemnat următoarele rezultate: FC Rapid – FC Dinamo 2-0, FC Tiraspol – FC Nistru 4-0. (jurnalsportiv.md)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)