Cumetri şi la muncă şi acasă

MONDEN // Soţiile – interprete, soţii – înalţi demnitari de stat

Trei interprete din RM au ca soţi înalţi demnitari de stat. E vorba de Nona Marian, care îl are ca soţ pe Iurie Ciocan, preşedintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), sora Nonei, Violeta Marian, care îl are ca soţ pe Oleg Efrim, ministrul Justiţiei, şi Aura, care îl are ca soţ pe Veaceslav Ciobanu, director interimar al Departamentului Instituțiilor Penitenciare (DIP).

Săptămâna trecută, miercuri, 15 iunie, ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, soţul Violetei Marian, fosta membră a trupei „Fresh”, a emis un ordin prin care a fost demis directorul general al DIP, Vadim Cojocaru. Noul director interimar al DIP este Veaceslav Ciobanu, soţul Aurei, prieten şi cumetru al acestuia. Cei trei demnitari de stat menţionaţi mai sus sunt prieteni, cumetri acasă şi la serviciu, iar soţiile lor sunt interprete cunoscute în showbiz.

Nona Marian: „Îl admir pe Vladimir Voronin pentru verticalitatea pe care o posedă”

Fosta membră a trupei „Fresh” şi actuala soţie a preşedintelui CEC, Iurie Ciocan, a declarat ceva timp în urmă că îl admiră pe fostul preşedinte al RM, Vladimir Voronin. Cât de încântat este Iurie Ciocan, o persoană apolitică, de afirmaţiile soţiei, nu ştim, însă am aflat că soţia sa spune despre acesta acelaşi lucru. „Sincer vorbind, eu îl admir foarte mult pe Vladimir Voronin pentru verticalitatea pe care o posedă în primul rând ca bărbat, ca gospodar la casa lui, poate şi de aceea că soţul meu este la fel de vertical. Aş dori să existe în Modova mai mulţi bărbaţi de acest gen”, a declarat interpreta pentru revista online „Lady Club”.

Astăzi, interpreta nu vrea să discute despre acest subiect, motivând că presa a interpretat greşit afirmaţiile sale. Iurie Ciocan şi Nona Marian s-au căsătorit pe 29 ianuarie 2005 şi au două fetiţe. Nona Marian a apărut în atenţia publicului în 1998. Pe atunci, împreună cu sora ei, Violeta Marian, şi prietena lor, Nadya Muntean, au format trupa „Fresh”.

La scurt timp de la lansare, trioul a reuşit să se afirme în showbizul din Moldova, fiind printre primele formaţii moldoveneşti care s-au făcut cunoscute şi în România. În prezent, Nona îşi dedică tot timpul vieţii de familie, îşi educă cele două fetiţe şi are grijă de treburile casnice. Iurie Ciocan, fiind întrebat cum e să fii căsătorit cu o vedetă, ne-a asigurat că acasă Nona este o simplă soție și mamă. „Nu simt vedetismul soției mele”, a spus acesta.

Astăzi, numele Nonei Marian se asociază cu două lucruri din care primul ar fi „Şlagărul Anului”. Al treilea an consecutiv, ea și cumetra sa, Aura, organizează acest eveniment cultural la nivel național.

Fiul Violetei Marian şi al lui Oleg Efrim vrea un Ferarri

Pe 4 mai, Oleg Efrim a devenit ministru al Justiţiei. Avocat de formaţie, Oleg Efrim este viceministru al Justiţiei din 2009. Şi-a început cariera în 1997, în calitate de consilier juridic şi coordonator de programe la Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Neguvernamentale din Moldova.

E căsătorit cu Violeta Marian şi are un băieţel, Paul. Soţia sa, seducătoarea şi apetisanta blondă de la „Fresh”, Violeta Marian-Florea, a apărut luna acesta în topul celor mai celebre, mai sexy şi mai dorite 50 femei din lume, top alcătuit de revista „Vip Magazin”.

Ca şi sora sa, Nona, Violeta Marian a renunţat pe moment la cariera muzicală pentru familia sa şi pentru băiatul lor, Paul, care, la 5 ani, este pasionat de maşini foarte scumpe. Oleg Efrim scrie pe site-ul său că fiul său vrea un Ferarri şi ca să trăieşti veşnic trebuie să nu mănânci mult. Paul Efrim vrea să fie pilot de curse și să conducă un Ferrari pentru că e cea mai rapidă mașină. Are trei prietene și le iubește pe toate la fel de mult și face mușchi pentru că un bărbat adevărat trebuie să apere fetele.

Paul mai spune despre tatăl său că nu vrea să fie un trântor ca cei din stupii de albine. „Tata stă la Ministerul Justiției și învață. Nu știu ce, dar învață ceva. El nu știe nici măcar un cântec, dacă ar cânta l-aș asculta. Îl ascult pe Dan Bălan”, a spus fiul ministrului în cadrul emisiunii televizate.

Soţul Aurei, noul director general al DIP

Din 15 iunie, Veaceslav Ciobanu, soţul Aurei, a fost numit noul director general al DIP printr-un ordin emis de Oleg Efrim, ministrul Justiţiei şi cumătrul său. Acesta, până acum, a deţinut funcţia de şef al Direcţiei misiuni speciale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Aura şi Veaceslav sunt căsătoriţi de mult timp şi au două fete gemene, Lori şi Betty, care, din această toamnă, vor merge la şcoală.

De 17 ani, de când a urcat pe scenă, Aura este la fel de veselă, plină de viaţă, crede în dragoste şi bucură inimile spectatorilor care se regăsesc deseori în piesele sale. Cât despre familia sa, aceasta spune că şi ea şi soţul său se străduie să petreacă cât mai mult timp cu copiii lor.

„Oricât de ocupaţi am fi eu şi soţul, ne străduim ca duminicile să le dedicăm copiilor. Mai greu e toamna, când am foarte multe activităţi. Chiar m-am simţit incomod când Lori ne-a spus că părinţii normali îşi duc copiii să se plimbe în parc, la distracţie şi apoi pleacă la restaurant să mănânce”, spune Aura.

Pe lângă faptul că este interpretă, mamă, soţie, Aura este şi business lady, şi-a deschis o agenţie care organizează evenimente de familie – agenţia „Aura”. „Ideea unei astfel de agenţii mi-a venit demult, dar nu reuşeam să o realizez. Când am deschis agenţia, m-am gândit iniţial să o botez altfel. Dar am rămas la numele meu de scenă pentru că Aura a devenit un brand, iar oamenii au astfel mai multă încredere în ofertele noastre”, menţionează interpreta.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)