Cum să vezi gratis concetul lui Toto Cutugno

Nu aţi găsit bilete la concertul lui Toto Cutugno sau vi s-au părut prea scumpe? Nu panicaţi, „apropo” vă dă un pont de milioane: concertul poate fi văzut gratis.

Reporterul „apropo” a descoperit o metodă ingenioasă de a putea viziona spectacolul fără a scoate din buzunar 300, 1000 sau 1500 de lei pentru un bilet. Locurile gratis sunt „amplasate” perfect şi sunt demne de cele din zona VIP.

În vecinătatea stadionului „Zimbru” din capitală, acolo unde va avea aloc concertul, există blocuri suficient de înalte încât să îţi permită să vezi arena centrală a clubului de fotbal „Zimbru”. Reporterul „apropo” a urcat, fără impedimente, în câteva din aceste blocuri şi a descoperit că, de la balcoanele acestora, se vede ca în palmă stadionul. De exemplu, blocul din imaginea alăturată este dotat cu balcoane comune la care oricine are acces, dacă, evident, uşa de la intrare este deschisă. Trebuie să vă grăbiţi, pentru că locurile de pe balcon sunt limitate. După estimările noastre, încap lejer câteva sute de persoane.

Cunoscutul interpret şi compozitor italian Toto Cutugno va concerta în exclusivitate la Chişinău. Conform estimărilor preventive, la concert vor veni circa 8 mii de persoane din toată ţara. Preţurile variază de la 300 la 1000 de lei. Şi cu toate că preţurile nu sunt nici pe departe mici, aproape toate biletele au fost deja vândute. Pentru loja VIP, biletele costă 1500 de lei, dar este posibil să nu mai fie nici acolo locuri libere.

Vlad VASILCOV

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)