Cum au subminat pederaştii Uniunea Sovietică // Scrisorile lui Buraga

Ieri am discutat despre prăbuşirea imperiilor. Ideea lui Marian Lupu că Imperiul Roman s-a prăbuşit din cauza homosexualilor ne-a dus cu gândul la măreaţa babuşka – Uniunea Sovietică, a cărei dezintegrare nu au putut-o anticipa nici analiştii, nici futurologii de la CIA. Numai bunelul meu i-a prezis căderea după nişte semne ştiute numai de el, anunţându-ne periodic că „ţara asta de bandiţi şi de hoţi n-o s-o ducă mult, o aşteaptă soarta Babilonului”. Acum iese la iveală adevărata cauză: pederaştii au subminat în mod diversionist fundamentul primului stat socialist din lume, mândra Uniune, fortăreaţa păcii de pe glob. Nu degeaba CC al PCUS nu-i agrea oficial pe gay şi lesbiene.

 

„Nu sunt ca şi noi. Sunt oameni, dar nu sunt ca şi noi”, a spus Lupu despre ei cu convingere, exprimându-şi profunda antipatie pentru „căsătorii, parade, băieţi de aceştia în chiloţei, care vor ieşi în stradă”, deoarece el, ca spicher-familist, „tratează lucrurile astea ca desfrâu” ca formă şi ca caracter. Iar de la desfrâu şi până la dispariţia civilizaţiilor şi căderea imperiilor este un singur pas. „Eu ştiu că au căzut civilizaţii super dezvoltate pentru că nu au menţinut normele morale, Imperiul Roman a căzut din această cauză. Nu voi accepta să avem familii homosexuale” – a pus piciorul în prag spicherul, sugerând astfel că şi statalitatea noastră este în pericol dacă pederaştii nu vor fi puşi la punct. Dacă aşa stau lucrurile, de ce ne-ar trebui nouă integrare europeană? – se întrebă platonic moş Dumitru.

Totuşi, ne-a bucurat faptul că, în pofida antipatiei faţă de homosexuali şi în pofida faptului că nu înţelege legătura dintre homosexuali şi regimul de vize cu UE, Marian Lupu s-a arătat dispus să voteze legea egalităţii de şanse pentru ei. „Satisfacem cerinţa UE, cu toate că, măcar împuşcaţi-mă, dar nu înţeleg legătura dintre homosexuali şi regimul de vize cu UE”, a specificat Lupu în calitate de locomotivă valoroasă, dar nerecunoscută a PD. Lupu e greu de cap şi riscă să-şi piardă viaţa, conchise Felix Barbăverde. El se întoarce cu spatele spre realitate şi ar putea s-o păţească, îl susţinu Cozonac.

Acuma stau şi mă gândesc ce ne spunea Lupu dacă se năştea homosexual ca formă şi ca caracter? Cu statura sa putea, cel puţin, să intre în Ghinesbuc, ca cel mai înalt homosexual din lume.

 

Al vostru lacedeimon, pindariot, filopoimen, Ion Buraga

The following two tabs change content below.
Ion Buraga

Ion Buraga