Cum au aflat părinţii lui Macron că fiul lor adolescent are o relaţie cu profesoara sa. Prima înregistrare VIDEO în care apar cei doi

O nouă carte biografică îl are în prin-plan pe noul preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron, şi dezvăluie, în paginile sale, modul în care părinţii acestuia au aflat despre relaţia pe care o avea cu actuala sa soţie, profesoară la şcoala privată la care învăţa fiul lor, căsătorită şi mamă a trei copii, scrie gandul.info.

S-au scris foarte multe despre relaţia neobişnuită dintre Emmanuel Macron, preşedintele ales al Franţei şi profesoara de la şcoala privată la care , Brgitte Trogneux, o femeie măritată, cu trei copii şi cu 24 de ani mai în vârstă decât acesta.

Autoarea Anne Fulda a conturat o biografie a viitorului preşedinte francez, în care a prezentat povestea lui Emmanuel şi a lui Brigitte din perspectiva părinţilor celui dintâi.

Părinţii adolescentului Emmanuel Macron credeau că fiul lor are o relaţie cu fiica lui Brigitte, Laurence. Adevărul a ieşit la iveală după ce un prieten de familie le-a povestit totul. Şocaţi de vestea aflată, familia Macron l-a retras pe Emmanuel de la şcoala respectivă.

„Nu ne-a venit să credem. Este de înţeles că atunci că atunci când am aflat asta nu am putut să spunem că e minunat. Ceea ce conta pentru mine nu era faptul că el avea o relaţie cu Brigitte, ci faptul că era în viaţă şi nu existau alte probleme”, povesteşte mama viitorului preşedinte, Francoise Nogues-Macron.

Văzând că această relaţie nu era un moft de moment, mama lui Macron s-a dus şi i-a spus profesoarei că nu este corect ce face, că ea are deja o viaţă, că are copii şi că lui nu îi va mai putea oferi aceste lucruri.