Cum au aflat părinţii lui Macron că fiul lor adolescent are o relaţie cu profesoara sa. Prima înregistrare VIDEO în care apar cei doi

O nouă carte biografică îl are în prin-plan pe noul preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron, şi dezvăluie, în paginile sale, modul în care părinţii acestuia au aflat despre relaţia pe care o avea cu actuala sa soţie, profesoară la şcoala privată la care învăţa fiul lor, căsătorită şi mamă a trei copii, scrie gandul.info.

S-au scris foarte multe despre relaţia neobişnuită dintre Emmanuel Macron, preşedintele ales al Franţei şi profesoara de la şcoala privată la care , Brgitte Trogneux, o femeie măritată, cu trei copii şi cu 24 de ani mai în vârstă decât acesta.

Autoarea Anne Fulda a conturat o biografie a viitorului preşedinte francez, în care a prezentat povestea lui Emmanuel şi a lui Brigitte din perspectiva părinţilor celui dintâi.

Părinţii adolescentului Emmanuel Macron credeau că fiul lor are o relaţie cu fiica lui Brigitte, Laurence. Adevărul a ieşit la iveală după ce un prieten de familie le-a povestit totul. Şocaţi de vestea aflată, familia Macron l-a retras pe Emmanuel de la şcoala respectivă.

„Nu ne-a venit să credem. Este de înţeles că atunci că atunci când am aflat asta nu am putut să spunem că e minunat. Ceea ce conta pentru mine nu era faptul că el avea o relaţie cu Brigitte, ci faptul că era în viaţă şi nu existau alte probleme”, povesteşte mama viitorului preşedinte, Francoise Nogues-Macron.

Văzând că această relaţie nu era un moft de moment, mama lui Macron s-a dus şi i-a spus profesoarei că nu este corect ce face, că ea are deja o viaţă, că are copii şi că lui nu îi va mai putea oferi aceste lucruri.

 

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)