Cum arată grupul sanitar la una din cele mai scumpe grădiniţe din Chişinău

gr-32-aPe reţelele de socializare au apărut câteva poze în care este prezentat grupul sanitar al grupei creşă nr.7,  grădiniţa nr. 32 din sectorul Ciocana. Părinţii spun că deja nu mai pot suporta asemenea dezastru, mai ales că achită anual diverse taxe ilegale.

„Această grupă este privată, aici părinţii achitau sume de 400-600 lei lunar, uitaţi-vă ce dezastru este, unde se duc banii părinţilor ?”, se întreabă aceştia. Grădiniţa nr. 32 este una dintre cele mai scumpe din capitală, conform sondajul efectuat de către „Grupul Părinţilor Solidari”. Taxa de intrare la această instituţie  porneşte de la 500 lei şi poate ajunge până la 2500 lei. Pentru reparaţii se achită sume de aproximativ 3000 lei anual (această taxă pentru reparaţie se percepe diferit şi se negociază, în funcţie de starea materială a părinţilor). Fundaţia grădiniţei porneşte de la 100 lei până la 400lei, iar taxa pentru fundaţia grupei este între 100-600 lei.

Părinţii au depus o cerere pe numele şefei instituţiei preşcolare în care au solicitat reparaţia grupului sanitar din această grupă. Am încercat să discutăm cu directoarea grădiniţei nr.32, însă nu a răspuns nimeni la telefon.

gr-32f gr-32-c gr-32

gr-32-b

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)