Cum a ajuns dictatorul Kim Jong Un să fie „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Dorinţa nord-coreenilor de a aduce laude şi complimente liderului lor s-a transformat într-o gafă ce a făcut înconjurul lumii. Pe site-ul Partidului Comunist Nord Corean a fost preluată o ştire de pe site-ul american „The Onion”, în care Kim Jong Un era numit, în glumă, cel mai sexy bărbat din lume.

Coreenii nu s-au prins că totul face parte dintr-o glumă, şi au luat ştirea în serios. Iată ce au scris pe site-ul partidului: „Cu frumuseţea lui copleşitoare, faţa rotundă, şarmul de puştan şi trupul puternic şi ferm, acest bărbat din Phenian este visul transformat în realitate al oricărei femei. Binecuvântat cu un aer care emană putere şi care îi ascunde latura drăgălaşă, Kim Jong Un i-a impresionat până în măduva oaselor pe aceşti editori americani, cu un simţ al esteticului impecabil, tunsoarea chic scurtă şi, bineînţeles, zâmbetul lui de care s-a îndrăgostit toată lumea”.

Huffington Post scrie că abia astăzi site-ul partidului comunist a realizat că site-ul american este de fapt o satiră şi a scos imediat ştirea de pe internet, declarând sec: „Am realizat că este o satiră”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)