Cu pistol la o emisiune cu Filat

Un tânăr a venit să asiste la emisiunea „Bună seara” de la postul public de televiziune de vinerea trecută înarmat cu un pistol pe care îl deţinea legal. Paza premierului Vlad Filat l-a deposedat de armă, i-a permis tânărului să asiste în platou, iar la finele emisiunii i-a înapoiat-o.

Solicitat de JURNAL, realizatorul talk-show-ului „Bună seara”, Mircea Surdu, a declarat că nu ştia nimic despre acest incident nici în momentul începerii emisiunii şi nu ştie nici acum. „Când la emisiuni avem primele persoane în stat, cei care vin să asiste în platou sunt trecuţi şi prin filtrul pazei acestora, în afară de paza amplasată pe teritoriul televiziunii”, explică Mircea Surdu.

Solicitat de JURNAL, un oficial de la Serviciul de Pază şi Protecţie de Stat (SPPS), care a solicitat să nu-i publicăm numele, a confirmat că „un tânăr pe nume Andrei avea asupra sa o armă” atunci când s-a dus să facă parte din publicul emisiunii. Acesta a lăsat arma la pază, pentru care avea permis de port-armă, după care i-a fost înapoiată. „Nu e nimic ieşit din comun. Lucruri din astea se mai întâmplă. Dar la orice eveniment la care asistă primele persoane în stat nimeni nu intră cu arma, decât cei de la serviciul nostru. Acum, nici deputaţii nu mai intră cu armă în Parlament”, susţine oficialul de la SPPS.

R. L.-H.

The following two tabs change content below.
Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Ultimele articole de Raisa Lozinschi-Hadei (vezi toate)