Cu Orange, la Eurovision 2011

PARTENERIAT// Compania Orange Moldova în colaborare cu IPNA “Teleradio-Moldova” oferă publicului larg un concert extraordinar, care va delega interpretul cel mai bun pentru a participa la “Eurovision Song Contest 2011” la Düsseldorf, Germania

Un schow de excepţie şi plin de surprize va avea loc mâine, 26 februarie, ora 19.40, în studioul nr. 2 al Televiziunii Naţionale Moldova 1, organizat de Compania Orange Moldova în parteneriat cu Compania publică Teleradio-Moldova. Moldova va participa la cea de-a 56-ea ediţie a concursului “Eurovision Song Contest 2010” graţie parteneriatului stabil cu compania Orange Moldova, care şi-a confirmat statutul său de partener general al proiectului şi pentru ediţia din acest an. Anul acesta, organizarea selecţionatei naţionale pentru Eurovision exprimă dorinţa companiilor IPNA “Teleradio Moldova” şi Orange nu doar de a organiza şi dezvolta profesionist concursul, dar şi de a-l face accesibil pentru toate categoriile de muzicieni.

Concertul reprezintă etapa finală de selectare a celui mai bun interpret din Moldova, care va cânta pe scena mare la concursul internaţional „Eurovision Song Contest 2011”, anul acesta la Düsseldorf, Germania, în perioada 10-14 mai 2011. Reprezentanții Republicii Moldova vor participa la Eurovision pentru a 7-a oară consecutiv.

“În seara de 26 februarie curent, vom alege unul dintre cei mai buni interpreţi care va reprezenta Republica Moldova la un eveniment cultural european de excepţie. Ceea ce s-a făcut până în prezent va fi pe măsură să asigure o calitate bună a acestei acţiuni, astfel încât mâine vom avea un spectacol de excepţie, care va bucura publicul şi toţi organizatorii acestui eveniment, pentru a ajunge la finalitatea pe care ne-o dorim împreună cu Orange Moldova, finalitatea fiind delegarea celui mai bun interpret care să ne reprezinte la Düsseldorf, Germania“, a comunicat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele IPNA „Teleradio-Moldova”, Constantin Marin.

Potrivit domniei sale, anul acesta se oferă mai multă transparenţă decât anul trecut, ca să se elimine eventualele suspiciuni sau presupuneri.

Susţinere, încurajare şi promovare din partea companiei Orange

„Una din priorităţile companiei Orange este promovarea talentelor muzicale, care, la rândul lor, duc faima ţării noastre în exterior. Suntem la a patra ediţie a Eurovisionului susţinută de Orange. Considerăm acest concurs unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului. De fiecare dată când avem posibilitatea de a susţine şi încuraja tinere talente, o facem cu o deosebită plăcere şi responsabilitate socială. Putem spune cu încredere că pe parcursul activităţii noastre, am avut mai multe colaborări frumoase de acest gen: Festivalul Internaţional de muzică a tinerelor talente “Chipuri de prieteni”, concerte cu Goran Bregovic şi Cesaria Evora, Geta Burlacu, Studio One, Dan Bălan, Pavel şi Cleopatra Stratan, Nelly Ciobanu, Scorpions, Lara Fabian şi alţii”, a menţionat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova.

„Aducem mulţumiri Companiei Teleradio-Moldova pentru oportunitatea de a participa în calitate de partener general la concursul Eurovision, ediţia 2011. Fie că pentru unii participanţi concursul va fi o pistă de lansare în lumea muzicii, iar pentru alţii o nouă treaptă în cariera de muzician, toţi au nevoie de susţinere, încurajare şi promovare în drumul lor spre succes”, a concluzionat Liudmila Climoc.

Mickael Forr, directorul Marketing şi Comunicare al Companiei Orange Moldova, a comunicat că “anul acesta compania Orange a lansat un şir de activităţi multimedia. Toţi cei interesaţi vor avea acum posibilitatea să cunoască mai multe despre concurenţi şi să afle detalii despre tot ce se întâmplă în culisele concursului”.

Eurovision Moldova 2010 în reţelele sociale

În acest an, fanii Eurovision au posibilitatea să urmărească interpreţii favoriţi prin intermediul reţelelor sociale. Pe facebook, twitter şi blogul Orange, vizitatorii pot să afle informaţii de ultimă oră despre concurs şi participanţi, să plaseze comentarii, să adreseze întrebări şi să lanseze teme de discuţii. De asemenea, direct de pe telefonul mobil, clienţii Orange pot să descarce toate piesele înregistrate la concurs şi să afle amănunte despre pregătirile pentru Eurovision. Link-urile spre paginile dedicate Eurovision Moldova 2011 pot fi găsite pe site-ul eurovision.orange.md .

Ton în telefon – o piesă de la Eurovision

Clienţii Orange pot să-şi înlocuiască tonul de apel cu cele 25 de melodii, care vor fi interpretate în timpul concertului din 26 februarie, care pot fi descărcate gratuit de pe site-ul tonuri.orange.md sau prin apel la numărul scurt 3000. Clienţii Orange care au deja instalat tonul de aşteptare standard îşi vor bucura prietenii care îi sună cu o piesă nouă de la Eurovision. Pentru telefonul mobil Orange a lansat o pagină wap dedicată special evenimentului, care poate fi accesată pe m.orange.md. Orange este partener general al Eurovision deja al patrulea an consecutiv. Primele două etape naţionale de preselecţie au avut deja loc. În acest an, s-au înscris 99 de piese, dintre care 25 au trecut în finală.

„Deşi studioul în care se va desfăşura concertul este cel mai mare în TRM, accesul publicului la concert va fi limitat, iar intrarea va fi posibilă în baza invitaţiilor, care includ fanii şi susţinătorii celor 25 de participanţi”, a comunicat directorul televiziunii Moldova 1, Angela Sârbu. Organizatorii concertului din 26 februarie curent susţin că anul acesta sunt multe piese bune, care au şanse mari de a reprezenta onorabil Moldova la Eurovision Song Contest la Düsseldorf, Germania.

Victoria POPA

The following two tabs change content below.