Cu „Zdob şi Zdub”, ruşii cântă în română, iar românii în rusă

Fanii trupei au plasat pe site-ul acesteia câteva secvenţe video de la spectacolele zdubilor pe care aceştia le-au susţinut în Rusia şi România. În cele două secvenţe sunt surprinşi spectatorii care sar cât îi ţin picioarele şi cântă cât îi ţin gurile piesele trupei. Cel mai interesant este că la concertele din România, publicul cântă, împreună cu trupa, piese în rusă, iar la cele din Rusia – piese în română.

Românii cunosc tot textul hitului „Videli Noch”, iar ruşii cântă de mama focului piesele „Bună dimineaţa”, „Dj Vasile” şi „Hardcore Moldovenesc”. Deşi publicul român şi cel rus nu înţeleg despre ce cântă, s-au distrat de minune pe ritmurile vesele ale zdubilor.

Zdubii au fost în vacanţă

Încă de la începutul anului 2011, trupa a avut un program încărcat – concerte, concursuri, recitaluri, turnee şi un nou album etc.

Luna iunie a fost una mai lejeră, de aceea băieţii şi-au făcut timp de o minivacanţă. Au mers cu familiile lor în deverse locaţii din afară. Pentru restul verii aceştia au preconizate concerte în România, Germania, Cehia, Rusia ş.a.

C.C.

 

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)