Cristina Şişcanu s-a cununat cu Mădălin Ionescu

Basarabeanca Cristina Şişcanu şi iubitul său, Mădălin Ionescu, au spus „da” la starea civilă şi în faţa lui Dumnezeu. Cununia a avut loc duminică 12 iunie, în aer liber, la Palatul Stirbey, şi a fost oficiată de patru preoţi. Semn de belşug, slujba a fost intreruptă de o ploaie torenţială şi toată lumea s-a văzut nevoită să fugă şi să se adapostească sub un cort strategic amplasat. Frumoasa basarabeancă a purtat o rochie creată de Iris Şerban, de culoarea laptelui.

„Am fost foarte încântată de rezultat, e în stilul unei prinţese moderne, are culoarea laptelui”, a declarat Cristina pentru ziarul „Ring”. Cristina a slăbit înainte de nuntă din cauza emoţiilor, deoarece a mâncat foarte puţin. „Am făcut mai multă mişcare şi, din cauza emoţiilor, am mâncat mai puţin. Atât timp cât reuşesc să fac mişcare şi să fiu atentă cu alimentaţia, sunt mulţumită de aspectul meu fizic”, a declarat Cristina Şişcanu pentru acelaşi ziar.

Proaspăta doamnă Ionescu îşi doreşte să devină mamă, nu este încă însărcinată, dar se gândeşte foarte serios la acest lucru. Povestea de dragoste dintre Cristina şi Mădălin a început în culisele emisiunii „Acces Direct”, când ea era reporter, iar el – prezentator. La scurt timp după ce s-a îndrăgostit de aceasta, Mădălin Ionescu a divorțat de soția sa, Mihaela, și a obţinut custodia fiicei sale, Ştefania, în vârstă de 13 ani, în timp ce în grija fostei partenere de viață a rămas micuțul Filip, de 4 ani.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)