Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Madrid! // PRIMERA DIVISION

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, s-a întâlnit sâmbătă cu preşedintele madrilenilor Florentino Perez, căruia i-ar fi spus că vrea să plece, scrie, luni, cotidianul „As”.

Ronaldo este supărat pe unii dintre coechipierii săi, în special pe Marcelo, care a afirmat public că portarul Iker Casillas ar merita să câştige Balonul de Aur. „Cristiano simte că nu este sprijinit, deşi are o relaţie bună cu Casillas. În orice caz, jucătorul a spus în repetate rânduri că vrea să se retragă de la Real. Mulţi coechipieri şi-au prelungit contractele, iar el nu a primit nicio ofertă”, scrie „As”.

Marca notează că Ronaldo i-a spus lui Perez că nu se „simte iubit” şi de aceea ar vrea să plece. Duminică seară, după meciul cu Granada, Ronaldo, a declarat că este „trist din motive profesionale”, explicând astfel faptul că nu a sărbătorit reuşitele, el fiind autorul unei duble.

Ziariştii de la Sport.es merg mai departe şi anunţă că transferul portughezului se poate face zilele acestea, două cluburi fiind dispuse să plătească oricât pentru a-şi asigura serviciile vedetei de la Madrid. Primul dintre ele este PSG. După transferurile lui Ibrahimovic şi Thiago Silva, şeicii ar putea da lovitura pe ultima sută de metri.

 

Al doilea club la care vedeta Realului poate ajunge este Anzhi Makhachkala. Echipa antrenată de Guus Hiddink şi patronată de Suleyman Kerimov vrea să devină un pol de putere în fotbalul european. Perioada de mercato din Rusia se încheie pe 6 septembrie, iar o ofertă atrăgătoare îl poate determina pe Ronaldo să plece de pe Santiago Bernabeu mai curând de cât se preconiza.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)