Cravata gonflabilă pentru somn la servici

Bărbaţii au de acum posibilitatea de a dormi comod atunci când se află la serviciu, cu ajutorul noii cravate gonflabile, relatează „Daily Mail”, citat de ziare.com

Obiectul vestimentar, numit „Pillow Tie”, este disponibil în 60 de modele diferite şi arată la fel ca una obişnuită, aşadar nu trezeşte suspiciuni în rândul celor din jur. În interior conţine o pungă de aer care se poate umfla în doar câteva secunde, prin intermediul unui muştiuc. Cel care poartă această piesă vestimentară îşi poate odihni capul fără a fi nevoit să o îndepărteze din jurul gâtului şi, în plus, o poate readuce la forma iniţială în câteva clipe.

Stratul exterior al „Pillow Tie” este din mătase, aşadar bărbatul care o poartă nu riscă să aibă urme vizibile pe faţă în momentul în care se trezeşte. Totodată, punga de aer este creată dintr-un plastic foarte rezistent, care poate suporta o greutate de până la 12 kilograme. „Obiectul este ideal pentru bărbaţii care petrec foarte multe ore la birou şi vor să tragă un pui de somn atunci când şeful nu este prin apropiere. De asemenea, poate fi folosit ca pernă de cei care călătoresc foarte mult cu trenul sau autobuzul. Cravata se umflă în doar câteva secunde şi revine la normal la fel de repede. În plus, este disponibilă într-o varietate de modele şi culori şi arată exact ca una obişnuită atunci când este purtată la costum”, a declarat Ray Couch, purtătorul de cuvânt al companiei producătoare. Aceasta va ajunge pe pieţile din Europa din 2011 la preţul unei cravate obişnuite.