Copil de 7 ani omorât de concubinul mamei sale

O fetiţă de 7 ani, care suferea de paralizie cerebrală, a fost strangulată de concubinul mamei sale. Autorităţile locale au declarat pentru Jurnal TV că suspectul a stat anterior după gratii pentru viol şi omor.

Tragedia s-a produs în satul Petreşti, raionul Ungheni. Mama şi-a lăsat copilul în grija concubinului, dar când s-a întors acasă a găsit-o fără suflare. Bărbatul a strangulat-o, iar după ce şi-a dat seama ce a făcut a încercat să o readucă la viaţă, dar era prea târziu. Vestea că o fetiţă de 7 ani a fost omorâtă a zguduit locuitorii acestei localităţi. Alexei, vecinul familiei unde s-a comis crima, povesteşte că, după ce a strangulat-o, suspectul a ieşit din casă cu fetiţa în braţe şi a strigat ca cineva să îi aducă apă, având speranţa că astfel o poate readuce la viaţă.

Fetiţa şi mama ei s-au mutat recent în satul Petreşti. Oamenii spun că în această casă locuiau câteva persoane cu antecedente penale. Primarul localităţii, Vadim Daduş, a declarat că bărbatul a fost condamnat anterior pentru omor şi a ieşit din puşcărie acum câţiva ani. Suspectul a fost arestat de poliţie. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă ani buni după gratii.