Copil de 7 ani omorât de concubinul mamei sale

O fetiţă de 7 ani, care suferea de paralizie cerebrală, a fost strangulată de concubinul mamei sale. Autorităţile locale au declarat pentru Jurnal TV că suspectul a stat anterior după gratii pentru viol şi omor.

Tragedia s-a produs în satul Petreşti, raionul Ungheni. Mama şi-a lăsat copilul în grija concubinului, dar când s-a întors acasă a găsit-o fără suflare. Bărbatul a strangulat-o, iar după ce şi-a dat seama ce a făcut a încercat să o readucă la viaţă, dar era prea târziu. Vestea că o fetiţă de 7 ani a fost omorâtă a zguduit locuitorii acestei localităţi. Alexei, vecinul familiei unde s-a comis crima, povesteşte că, după ce a strangulat-o, suspectul a ieşit din casă cu fetiţa în braţe şi a strigat ca cineva să îi aducă apă, având speranţa că astfel o poate readuce la viaţă.

Fetiţa şi mama ei s-au mutat recent în satul Petreşti. Oamenii spun că în această casă locuiau câteva persoane cu antecedente penale. Primarul localităţii, Vadim Daduş, a declarat că bărbatul a fost condamnat anterior pentru omor şi a ieşit din puşcărie acum câţiva ani. Suspectul a fost arestat de poliţie. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă ani buni după gratii.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)