Constantin Moscovici, acuzat că „a închis drumurile artiştilor”

Naistul Constantin Moscovici a devenit mai discret cu jurnaliştii, spunând că are un motiv întemeiat. „Am citit în presă că, în timpul guvernării comuniste, le-am închis drumurile multor artişti. Nu este adevărat”, ne-a declarat artistul.

Producătorul Paulei Seling şi Ovi

Agenda naistului este plină de concerte, acesta fiind solicitat destul de des în străinătate. În lunile mai şi iunie a avut turnee, iar acum, când are o săptămână liberă, vrea să-şi ducă familia pe litoral în România. Apoi va reveni la programul său. În iulie, Constantin Moscovici va merge în Belarus, la Festivalul Internaţional de Muzică „Slavianski Bazar”. „Mă voi ocupa de Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision. Voi fi producătorul lor la acest festival. Ei au fost cei care au venit cu propunerea, deoarece sunt reprezentantul acestui eveniment pentru Moldova şi România. Le-am organizat deja turneul, ei vor cânta şi în deschiderea festivalului.”

Cu soţia în turnee

„În august, voi avea spectacole în Israel, unde voi sta două săptămâni. Voi împărtăşi arta naiului israelienilor. De acolo voi pleca în Macedonia, iar din 4 septembrie voi avea un turneu în Turcia”, relatează artistul, precizând că soţia nu se supără, deoarece călătoreşte mereu cu el.

Lena Negru

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)