Consilier la vârsta de 7 ani

Oscar Selby este unul dintre cei mai străluciţi copii din Marea Britanie. Acesta susţine examene pentru elevii de două ori mai mari decât el cu note excepţionale şi îşi rupe din timpul de joacă pentru a-l consilia pe ministrul de Finanţe, la doar 7 ani, notează descopera.ro

Geniul matematic îşi face timp pentru a-l consilia pe George Osborne să reducă contribuţiile contribuabililor către bănci şi să le ceară instituţiilor financiare să-şi plătească împrumuturile, informează „Daily Mail”.

Întrebat cum ar rezolva cea mai dificilă problemă matematică a ţării – deficitul de 170,8 miliarde de lire sterline –, Oscar a răspuns că ar creşte taxele şi ar crea noi locuri de muncă.

Micuţul matematician a sugerat cheltuirea unor sume mai mari de bani pentru îngrijirea bătrânilor şi pentru dezastrele naturale precum inundaţiile şi alunecările de teren din Pakistan.

Oscar, originar din Epsom in Surrey, nu vrea totuşi să intre în politică, dorindu-şi să devină inventatorul care creează o maşină ce funcţionează fără combustibil pentru a reduce poluarea.

The following two tabs change content below.