Concursul „Câştigă un milion cu Orange” şi-a desemnat cei mai fideli câştigători

SURPRIZE // „Credeţi în minuni, acestea neapărat se vor îndeplini”

Zeci de ochi ce sclipeau de bucurie s-au adunat, joi, 23 decembrie, în incinta Studioului Orange, pentru a-şi ridica premiile câştigate în urma concursului„Câştigă un milion cu Orange”, organizat în perioada 14 octombrie-22 decembrie, curent. Anul acesta, Moş Crăciun s-a transformat din culoarea roşie în cea oranj pentru familia lui Vitalie Surugiu din Chişinău, a spus chiar el, prezent la manifestare. „Mulţumesc companiei Orange care dă posibilitate oamenilor să creadă într-un viitor mai luminat prin oferirea cadourilor. Mi-am îndeplinit una din cele mai mari dorinţe, pe care o am din copilărie şi pe care o are fiecare bărbat – un automobil, pe care l-am obţinut pentru că am fost insistent şi am avut încredere în Orange Moldova”, a conchis chişinăueanul.

După 70 de zile de participare la concursul organizat de Compania Orange Moldova au fost anunţaţi cei mai fideli abonaţi, care au fost premiaţi în urma extragerilor automatizate. Acestea au avut loc în prezenţa unei comisii independente şi a unui notar, ceea ce a asigurat transparenţa şi excluderea intervenţiei factorului uman în procesul extragerii. În urma extragerilor, compania Orange Moldova a oferit 60 de premii a câte 10 000 de lei în fiecare zi, 9 maşini Peugeot 107, săptămânal, 100 extra premii pentru cei mai activi participanţi – hanorace, 30 de premii-surpriză pe durata concursului – Nokia 2220s şi Premiul Mare – 1 000 000 de lei, oferit unui tânăr pe nume Dumitru din Chişinău, care nu a fost prezent din motive de securitate, iar câştigătorul a preferat ca numele său să nu fie făcut public. Prezent la manifestare, Mickael Faure, directorul Marketing şi Comunicare Orange Moldova, a spus că câştigătorul din anul trecut la acest concurs a comunicat că după ce a fost premiat de Orange Moldova viaţa sa s-a schimbat mult, ceea ce îi doreşte şi norocosului din anul acesta.

Mickael Faure, directorul Marketing şi Comunicare Orange Moldova, le-a spus reprezentanţilor mass-media: „Astăzi este o zi minunată, pentru că noi anunţăm învingătorii concursului „Câştigă un milion cu Orange” şi tot azi înmânăm cheile de la automobilele Peugeot 107 şi alte premii. Anul acesta, Orange a mărit numărul premiilor, pentru ca participanţilor să li se ofere şansa de a câştiga în fiecare zi ceva preţios. De aceea, zilnic, abonaţii Orange aveau posibilitatea să câştige 10 000 de lei, iar la sfârşitul săptămânii, un automobil şi desigur, la finele concursului, premiul mare – un milion de lei”.

După spusele lui Mickael Faure, pe parcursul desfăşurării concursului, compania Orange a primit un milion de sms-uri,  cifră simbolică, deoarece şi premiul mare e de un milion.

Moş Crăciun, de culoare Orange

Prezenţi la Studioul Orange, mai mulţi câştigători şi-au exprimat emoţiile ce-i copleşeau în timp ce primeau cheile sau alte daruri oferite de Orange. Primul care a primit cheile Peugeot 107 înmânate de Mickael Faure a fost Vitalie Surugiu din Chişinău, care a spus că, anul acesta, Moş Crăciun s-a transformat din culoarea roşie în cea oranj pentru toată familia sa. „Moşul ne-a adus un automobil, care este primul în familia noastră. Nici acum nu-mi vine să cred că sunt proprietarul unui automobil nou. Am primit anunţul seara, după o zi de muncă. Mulţumesc companiei Orange care dă posibilitate oamenilor să creadă într-un viitor luminat prin oferirea cadourilor. Mi-am îndeplinit una din cele mai mari dorinţe, pe care o am din copilărie şi pe care o are fiecare bărbat – un automobil, ea s-a realizat pentru că am fost insistent şi am avut încredere în Orange”.

Cel de-al doilea câştigător, Ion Focşa, a urat cu emoţii: „Crăciun fericit tuturor!”. Şi aşa au primit rând pe rând cheile oferite de directorul Marketing şi Comunicare domnii Oleg Oleinic, Sergiu Bejenaru, Iurie Gribici, Veaceslav Sunu, Gheorghe Cojocaru. Acesta din urmă a spus: „Despre concurs am aflat întâmplător şi, într-o glumă, am decis să particip. S-a dovedit să am noroc. Mulţumesc companiei Orange pentru un premiu atât de preţios în ajunul sărbătorilor de iarnă. Îmi va fi de mare folos”.

Pe lângă cei şapte bărbaţi care şi-au îndeplinit visele de a conduce un automobil, au avut noroc şi două reprezentante ale sexului frumos: Olesea Certan din Chişinău, care ne-a spus: „Am fost anunţată direct de la HitFM că am câştigat o maşină. Nu-mi venea a crede, deşi sunt un client fidel companiei Orange de-acum şapte ani”, a spus femeia în vârstă de 31 de ani, în timp ce o ţinea pe Alexia, fiica sa de un anişor, în braţe. Ea a mai spus că acest cadou oferit de Moş Crăciun din partea companiei Orange o va mobiliza pentru a merge la cursuri de şoferie, iar până la obţinerea permisului automobilul va fi condus de capul familiei. Şi Valentina Albot din Chişinău, bunică a două nepoţele, care se aflau alături de ea, Mihaela şi Iuliana, a câştigat o maşină. Cu lacrimi de bucurie, femeia a spus: „Mulţumesc companiei Orange”. Fericirea o vedeai şi pe chipurile copiilor care au spus că niciodată nu au avut o maşină, pentru că sunt numai fete în familie. Mama fetiţelor, Elena Albot, care este psiholog, lector universitar la Universitatea de Studii Europene din Chişinău, zice că „este un cadou extraordinar de Crăciun, o surpriză, pe care nu am avut-o niciodată. Nu am permis de conducere, dar îl voi face în viitorul apropiat”.

Un Crăciun adevărat pentru întreaga familie

Printre câştigătorii automobilelor au fost şi cei care au obţinut suma de 10 000 de lei. Unul dintre clienţii fideli şi premianţi este Dumitru Roşca, inginer-electrician din Hârtopul Mare, Criuleni. „Am participat la concurs prin sms-uri şi am câştigat 10 000 de lei. Cadoul a fost neaşteptat. Anunţul l-am primit seara târziu în timp ce priveam televizorul. Am crezut în minune după ce am făcut un apel de control şi m-am convins că este adevărat”. Fericit şi entuziasmat, a mai spus că „lista cadourilor pe care le vom cumpăra din aceşti bani a fost făcută de-acum de către soţia mea şi din aceşti bani vom face daruri de Crăciun familiei mele, alcătuită din patru persoane”.

Vasile Ontea din Stăuceni a câştigat un premiu de 10 000 de lei: „Nu am cuvinte să-mi exprim bucuria. Anul acesta, compania Orange a fost pentru mine un Moş Crăciun adevărat. Nu cred că voi mai câştiga vreun premiu atât de valoros. Mi-am dorit mult să câştig şi dorinţa mea s-a realizat. Credeţi în minuni, acestea neapărat se vor îndeplini!”.

După ce şi-au primit premiile oferite în urma concursului „Câştigă un milion de lei”, oaspeţii şi clienţii companiei au ciocnit câte o cupă de şampanie şi au gustat din tortul enorm pe care era scris „Milionarul”. Bucuroşi de cadoul-surpriză oferit din partea companiei Orange Moldova, cei mai fideli clienţi şi-au luat darurile pătrunşi de spiritul sărbătorilor.

Victoria POPA

The following two tabs change content below.